Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antoine Griezmann pleacă de la Barcelona pentru 100 de milioane de euro. Cu ce echipă va semna

Antoine Griezmann pleacă de la Barcelona pentru 100 de milioane de euro. Cu ce echipă va semna galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona îşi pregăteşte sezonul viitor şi pe lângă tăierea salariilor, mai are o soluţie pentru a nu intra într-o criză financiară. Oficialii clubului catalan au luat decizia de a îl pune pe Antoine Griezmann pe lista de transferuri.

Soluţia ideală pentru Barcelona, notează cotidianul Sport, este ca Griezmann să aibă aceeaşi soartă ca cea a lui Coutinho, clubul să îi găsească un angajament francezului şi să scape de plata salariului. Totuşi, Barca nu exclude chiar o plecare definitivă a lui Griezmann. 

Francezul a venit la Barcelona într-o perioadă în care toţi fanii clubului catalan aşteptau reîntoarcerea lui Neymar. Campionului mondial i-a luat ceva timp până să se adapteze la Barca, iar presa din Spania chiar a vorbit despre un posibil conflict între el şi Messi. În cele din urmă, mai ales după accidentările lui Suarez şi Dembele, Griezmann pare că şi-a găsit locul în ofensiva liderului din LaLiga. 

Antoine Griezmann pleacă de la Barcelona pentru 100 de milioane de euro

100 de milioane de euro este suma pe care Barcelona o vrea pentru Griezmann, scrie Sport, cu 20 de milioane mai puţin decât au plătit în vara trecută celor de la Atletico Madrid. Manchester United, Arsenal, Chelsea şi Paris Saint-Germain sunt echipele care şi-l doresc pe francez. 

În acest sezon, el a marcat 14 goluri şi le-a oferit colegilor săi patru pase de gol. 

Afla mai multe despre: griezmanntransfer barcelonabarca 

viewscnt
Articole similare