Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antonio Conceicao a confirmat că la CFR Cluj ar mai putea ajunge încă doi jucători: ”Am discutat de mult cu oficialii clubului despre asta”

Antonio Conceicao a confirmat că la CFR Cluj ar mai putea ajunge încă doi jucători: ”Am discutat de mult cu oficialii clubului despre asta”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei FC Hermannstadt, în etapa a XXII-a a Ligii I.

Tehnicianul portughez al gazdelor, Antonio Conceicao a explicat la finalul meciului că se aştepta la o replică defensivă a echipei sibiene, dar s-a declarat mulţumit de atitudinea arătată de elevii săi: ”Tot ce pot să spun e că azi am pierdut două puncte. Campionatul nu se termină azi. Ştiam la ce să ne aşteptăm de la Sibiu, o formaţie care se apără foarte bine şi uneori, aglomerat. Normal că dacă am fi câştigat azi era extraordinar pentru noi. Trebuia să avem 1-0, pentru că am avut ocazii importante de gol. Eu sunt mulţumit pentru atitudinea pe care au arătat-o jucătorii”

”Respect mult echipele adverse, ei au ales să joace cu armele pe care le au. Noi trebuia să fim mai buni la finalizare. Eu cred că vom oferi un răspuns bun în continuare, meritam să câştigă, dar campionatul e lung. Am nevoie de o echipă puternică, atât mental, cât şi pe teren” a mai spus la microfonul Telekom Sport, Antonio Conceicao.

Portughezul a explicat că şi-ar mai fi dorit jucători pentru această iarnă şi a confirmat că la CFR ar mai putea ajunge unul sau doi jucători: ”Am vorbit deja cu conducerea, nu acum, ci mai demult. Le-am spus că avem un campionat greu din februarie. Aveam nevoie de dubluri pe anumite posturi, dacă am putea aduce şi alţi 2-3 jucători ar fi extraordinar, dacă nu vom munci mai mult cu jucătorii pe care îi avem la dispoziţie” a încheiat Conceicao.

Afla mai multe despre: antonio conceicaocfr cluj 

viewscnt
Articole similare