Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antonio Conceicao, doar 6 victorii în 2 ani ca antrenor de când a părăsit-o pe CFR Cluj

Antonio Conceicao, doar 6 victorii în 2 ani ca antrenor de când a părăsit-o pe CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Antonio Conceicao, principalul favorit să-i ia locul lui Edi Iordănescu a ajuns în această dimineaţă la Cluj. Aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate, portughezul are cele mai mari şanse să-l înlocuiască pe Edi Iordănescu pe banca ardelenilor.

Totuşi, după ultima sa experienţă la Cluj, Conceicao n-a avut o perioadă prea bună în cariera sa. Tehnicianul în vârstă de 56 de ani le-a antrenat pe Nea Salaminis din Cipru şi Penafiel din Portugalia, dar a rezistat câte 9 meciuri la fiecare dintre cele două formaţii.

Toni Conceicao pleca de la CFR în vara lui 2016, iar prima sa destinaţie a fost Cipru. La Nea Salaminis, portughezul a câştigat doar 4 meciuri, înainte de a se întoarce în Portugalia. Din iulie până în septembrie 2017 a antrenat-o în ţara sa natală pe Penafiel, echipă cu care în 9 partide a obţinut doar 2 victorii.

Portughezul a lăsat însă o impresie excelentă în Romania, el câştigând la CFR Cluj trei trofee importante: Cupa României, în 2009 şi în 2016, şi Supercupa, în 2009.

Atât pe banca actualei campioane din Liga 1, cât şi la FC Braşov sau Astra, Conceicao şi-a pus serios amprenta pe jocul formaţiilor sale, toate adoptând un stil de joc ofensiv şi plăcut ochiului. Din acest motiv, portughezul ajunsese la un moment dat şi pe lista patronului de la FCSB.

Afla mai multe despre: conceicaocfr clujliga 1antrenor 

viewscnt
Articole similare