Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antonio Conte a confirmat că Lukaku e OUT pentru meciul cu Barca: "Pe Camp Nou, ei impun ritmul". Meciul zilei în UCL la Telekom Sport 1

Antonio Conte a confirmat că Lukaku e OUT pentru meciul cu Barca: "Pe Camp Nou, ei impun ritmul". Meciul zilei în UCL la Telekom Sport 1

Inter Milano

Comentarii

FC Barcelona - Inter Milano este cel mai atractiv meci al zilei din UEFA Champions League. Partida se vede în direct la Telekom Sport.

Înainte de meciul de pe Estadio Camp Nou, Antonio Conte, antrenorul momentului în Serie A a confirmat că atacantul belgian, Romelu Lukaku nu va putea evolua în acest meci.

"Cu sau fără Messi, va fi un meci dificil. Messi şi Cristiano sunt cei mai buni doi fotbalişti ai lumii, pot dezechilibra orice meci. Aştept de la echipa mea pasiune, ritm şi intensitate, o organizare bună şi un fotbal fără teamă de adversar" a explicat Antonio Conte.

El a mai declarat înainte de marele meci cu Barcelona, transmis in direct de Telekom Sport că nu îl deranjează comparaţia cu Jose Mourinho: "Să faci faţă comparaţiilor cu trecutul este mereu dificil. Tripla pe care a reuşit-o el cu Inter este ceva imposibil astăzi. Sunt epoci şi momente diferite" a adăugat Conte.

"Rezultat negativ pe Camp Nou? Ar fi doar o consecinţă a jocului nostru modest. Trebuie să jucăm cu mult curaj, cu multă personalitate. Nu mă pot declara mulţumit cu un rezultat bun, dar cu un joc prost. Pe acest stadion, Barcelona dictează ritmul, dar avem armele noastre" a mai spus antrenorul lui Internazionale Milano.

IATĂ PROGRAMUL COMPLET AL ZILEI DE MIERCURI, 2 octombrie

Grupa E

RKC Genk - Napoli, ora 19:55, pe Telekom Sport 3

Liverpool - Salzburg, ora 22:00, pe Telekom Sport 3

Grupa F

Slavia Praga - Borussia Dormund, ora 19:55, pe Telekom Sport 2

Barcelona - Internazionale Milano, ora 22:00, pe Telekom Sport 1

Grupa G

RB Leipzig - Olympique Lyon, ora 22:00.

Zenit Sankt-Petersburg - Benfica Lisabona, ora 22:00.

Grupa H

Lille - Chelsea Londra, ora 22:00, pe Telekom Sport 4

Valencia - Ajax Amsterdam, ora 22:00, pe Telekom Sport 2.

Afla mai multe despre: antonio conteromelu lukakuinter milanobarcelonaucl 

viewscnt
Articole similare