Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antonio Conte a dat marea lovitură! ”S-au înţeles”. Transferul BOMBĂ aşteptat de fani se face în următoarele ore

Antonio Conte a dat marea lovitură! ”S-au înţeles”. Transferul BOMBĂ aşteptat de fani se face în următoarele ore

Inter Milano

Comentarii

Cotidianul spaniol AS anunţă că Inter Milano şi Romelu Lukaku au ajuns la un acord.

”Chestiune de ore, cel mult de zile” scrie cotidianul AS despre transferul lui Romelu Lukaku la Inter Milano. Conform sursei citate, gruparea italiană i-a comunicat atacantului belgian de la Manchester United că va face un efort financiar pentru a-l transfera, în condiţiile în care antrenorul Antonio Conte îl doreşte enorm pe Meazza.

80 de milioane de euro plăteşte formaţia italiană pentru transferul atacantului adus de Jose Mourinho la Manchester United. La începutul lunii iulie, fotbalistul a fost văzut vizibil afectat de faptul că transferul la Inter era în pericol.

Italienii au încercat să diminueze pretenţiile financiare ale ”diavolilor” şi au sperat că pot reduce preţul la 65 de milioane de euro plus alte 5 în variabile. După negocieri intense, la solicitarea antrenorului Antonio Conte, Inter Milano a cedat şi va plăti suma de 80 de milioane de euro cerută de Manchester United.

Romelu Lukaku a ajuns în 2017 la Man United şi a marcat 42 de goluri în 96 de meciuri. În cariera sa, belgianul a mai evoluat pentru Anderlecht, Chelsea, West Bromwich Albion şi Everton. 48 de goluri în 81 de selecţii în echipa reprezentativă are Lukaku, fotbalist pe care Inter Milano a încercat să-l cumpere încă de pe vremea când avea 16 ani.

Afla mai multe despre: antonio conteromelu lukaku 

viewscnt
Articole similare