Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antonio Conte a vorbit despre plecarea lui Eriksen de la Inter. Ce spune despre vedeta sa

Antonio Conte a vorbit despre plecarea lui Eriksen de la Inter. Ce spune despre vedeta sa

Campionate

Comentarii

Antrenorul formaţiei italiene Inter Milano a fost întrebat de către cei de la Rai Sport despre situaţia elevului său, Christian Eriksen, în privinţa zvonurile despre un imitent transfer din Italia.

Conform sursei amintite, Conte a declarat că danezul va continua la formaţia din Serie A. ”Christian Eriksen va rămâne aici la Inter. Nu va pleca nicăieri deoarece noi nu vom semna cu niciun alt jucărtor. Iar de aceea, nu îl vom lăsa să plece de la club. Sunt foarte fericit pentru el şi pentru golul marcat de acesta”.

Superstarul venit de la Tottenham fost decisiv în derby-ul cu AC Milan, din sferturile cupei Italiei. A intrat pe finalul meciului şi i-a calificat pe Nerazzuri în semifinale. Acesta a marcat golul decisiv în minutul 97, dintr-o lovitură liberă. Titularul din Cupă al lui AC Milan, Tătăruşanu, deşi a avut multe parade reuşite de-a lungul meciului, nu a putut face nimic la lovitura liberă executată impecabil.

Această declaraţie vine pentru a clarifica situaţia de incertitudine a lui Eriksen. În ultima vreme, datorită situaţiei incerte în care se află, de mijlocaşul danez şi-au arătat interesul mai multe formaţii, printre care: Tottenham, PSG sau Leicester. Dar toate au făcut un pas în spate când au aflat de salariul uriaş pe care îl câştigă acesta la formaţia din Serie A.



 

Afla mai multe despre: eriksen 

viewscnt
Articole similare