Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antonio Conte continuă strategia britanică. Inter s-a înţeles cu un fotbalist din Premier League

Antonio Conte continuă strategia britanică. Inter s-a înţeles cu un fotbalist din Premier League

Inter Milano

Comentarii

Antonio Conte continuă strategia din primul sezon de la Inter Milano şi îşi doreşte încă un fotbalist din Premier League, alături de care a lucrat la Chelsea.

Chiar dacă l-a transferat în această vară pe Achraf Hakimi de la Real Madrid, Conte doreşte să îşi întărească benzile terenului, poziţii extrem de importante în sistemul său. Aşadar, Inter Milano a ajuns la un acord cu Emerson Palmieri, scrie calciomercato.it. 

Publicaţia italiană notează că Inter i-a oferit un contract pe cinci sezoane şi un salariu net de 2,2 milioane de euro fotbalistului de la Chelsea, care şi-a exprimat dorinţa de a se întoarce în Serie A. Tot ceea ce mai lipseşte este acordul cu londonezii. Chelsea vrea 25 de milioane pentru transferul braziliano-italianului, însă sursa citată susţine că se poate ajunge la un acord pentru 20 de milioane de euro plus bonusuri. 

Crescut de Santos, Emerson şi-a petrecut o bună perioadă în Italia, unde a jucat pentru Palermo şi AS Roma. Fundaşul stânga a fost naturalizat şi a adunat, până acum, şapte selecţii pentru Squadra Azzurra. 

Afla mai multe despre: emerson palmieriinter 

viewscnt
Articole similare