Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antonio Conte dă cărţile pe faţă! De ce nu era ”momentul perfect” să o preia pe Tottenham în vară

Antonio Conte dă cărţile pe faţă! De ce nu era ”momentul perfect” să o preia pe Tottenham în vară

Premier League

Comentarii

Antonio Conte a semnat cu Tottenham după demiterea lui Nuno Espirito Santo, însă italianul a fost dorit încă din vară de englezi, dar a refuzat atunci oferta lui Daniel Levy.

Tottenham a avut parte de unul dintre cele mai slabe debuturi de sezon din ultimii ani. După 10 etape, londonezii au cinci victroii şi cinci înfrângeri şi ocupă poziţia a noua din Premier League.

Englezii au dezamăgit şi în Conference League, pierzând ruşinos cu Pacos de Ferreira şi Vitesse, iar Nuno Espirito Santo a fost demis după doar patru luni şi 17 meciuri.

În locul său a fost adus Antonio Conte, tehnician ce are în palmares un triumf în Premier League, alături de Chelsea. Italianul a fost dorit de Levy încă din vară, dar a refuzat iniţial oferta lui Tottenham.

Ajuns la Londra, Conte a vorbit despre motivul pentru care a reuzat propunerea lui Daniel Levy la începutul sezonului. Italianul de abia se despărţise de Inter şi nu se simţea pregătit să preia altă formaţie.

Conte a fost omul care a adus primul titlu al milanezilor după 11 ani şi ar mai fi rămas la club, însă problemele financiare ale proprieterilor şi dorinţa lor de a vinde din vedete l-au făcut pe italian să plece.

De ce nu era ”momentul perfect” pentru Conte să o preia pe Tottenham în vară

Fostul selecţioner al Italiei a recunoscut că încă era ataşat emoţional de Inter, astfel că a avut nevoie de o pauză mai îndelungată înainte de a reveni pe banca tehnciă, dar se bucură că oportunitatea de a o prelua pe Tottenham s-a prezentat din nou.

Vara trecută unirea noastră nu s-a petrecut din pricina faptului că finalul relaţiei mele cu Inter era încă recentă şi încă eram prea implicat emoţional în legătură cu finalul sezonului, deci am simţit că nu e momentul perfect să revin pe bancă.

Dar entuziasmul contagios al lui Daniel Levy şi determinarea sa de a avea încredere în mine deja m-a convins. Acum că oportunitatea s-a prezentat din nou, am ales să o apuc cu ambele mâini”, a declarat Antonio Conte.

Tehnciainul italian va debuta pe banca londonezilor joi, în gupele Conference League, împotriva lui Vitesse Arnhem, pe Tottenham Hotspur Stadium.

Afla mai multe despre: tottenhamantonio contenuno espirito santo 

viewscnt
Articole similare