Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antonio Conte îşi face dream-team la Inter! "Nerazzurrii" se luptă cu o echipă din Premier League pentru transferul unui campion european

Antonio Conte îşi face dream-team la Inter! "Nerazzurrii" se luptă cu o echipă din Premier League pentru transferul unui campion european

Inter Milano

Comentarii

Antonio Conte (50 de ani) îşi face superechipă la Inter. Şefii grupării de pe Giuseppe Meazza îi fac toate poftele antrenorului, care îl vrea acum pe William Carvalho (28 de ani) de la Betis. Tehncianul îşi construieşte o linie de mijloc fenomenală, după ce l-a adus şi pe Christian Eriksen (27 de ani) de la Tottenham şi îl vrea pe Arturo Vidal (33 de ani) de la FC Barcelona.

William Carvalho e noua ţintă a lui Antonio Conte. Italianul vrea să-l transfere pe mijlocaşul lui Betis Sevilla, scrie Daily Mail, sursă care anunţă că şi Leicester City l-ar dori pe portughezul campion european în 2016, dar şi AS Monaco. Mijlocaşul defensiv a impresionat la formaţia din Sevill din momentul transferului său de la Sporting Lisabona.

Nu este prima dată când William Carvalho este dorit în Premier League, existând speculaţii şi în trecut în legătură cu un transfer la West Ham. În ceea ce-i priveşte pe cei de la Inter, Conte reonstruieşte echipa şi are nevoie de mijlocaşi. William Carvalho este ultimul nume de pe lista italienilor, după ce s-a vorbit de Vidal sau chiar Paul Pogba de la Manchester United.

Betis l-a transferat pe William Carvalho de la Sporting în 2018, ca urmare a unui scandal care a avut loc la gruparea portugheză, când mai mulţi fotbalişti au plecat. Formaţia de pe Benito Villmarrin a plătit 20 de milioane de euro pentru mijlocaşul care a jucat 52 de meciuri pentru andaluzi şi dat cinci pase decisive.



William Carvalho este campion european cu naţionala Portugliei. Titlul european a fost obţinut în 2016.

Afla mai multe despre: intercontewilliam carvalhotransfer 

viewscnt
Articole similare