Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antonio Conte pleacă de la Inter după finala pierdută din Europa League. Clubul i-a găsit deja înlocuitor

Antonio Conte pleacă de la Inter după finala pierdută din Europa League. Clubul i-a găsit deja înlocuitor

Inter Milano

Comentarii

Inter Milano, sub comanda lui Antonio Conte, a pierdut şi ultima şansă la un trofeu în sezonul 2019-2020, iar tehnicianul ar urma să fie dat afară, relatează presa din Italia.

Chiar Conte a confirmat după înfrângere, 2-3, cu Sevilla de la Koln că urmează să se întâlnească cu şefii lui Inter: "Ne vom întâlni săptămâna viitoare şi vom decide viitorul meu. Nu sunt sigur că voi mai fi antrenorul lui Inter şi sezonul viitor, vom decide împreună. Proiectul lui Inter va continua şi cu mine şi fără mine", a spus Conte după partidă. 

O informaţie similară era prezentă în presa din Italia dinainte de meci. După ratarea campionatului, a Cupei Italiei şi acum cu finala pierdută în UEFA Europa League, Antonio Conte va fi demis de pe banca lui Inter după doar un sezon. 

Favorit să îl înlocuiască pe Antonio Conte este fostul antrenor de la AC Milan şi Juventus, Massimiliano Allegri. Antrenorul cu şase titluri în Serie A a luat un an pauză după ce a plecat de la "bătrâna doamnă", vara trecută, însă este decis să preia o echipă la începutul acestui sezon. 

Afla mai multe despre: antonio conteinter 

viewscnt
Articole similare