Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antonio Conte şi-a ales favoritul pentru înlocuirea lui Lautaro Martinez la Inter! Transferă gratis de la o rivală

Antonio Conte şi-a ales favoritul pentru înlocuirea lui Lautaro Martinez la Inter! Transferă gratis de la o rivală

Inter Milano

Comentarii

Lautaro Martinez (22 de ani) va pleca de la Inter în această vară, e din ce în ce mai clar, iar "nerazzurrii" au găsit deja un înlocuitor. Gazzettta dello Sport scrie că Dries Mertens (33 de ani), atacantul lui Napoli, e favorit să-i ia locul fotbalistului dorit cu ardoare de FC Barcelona.

FC Barcelona a făcut o prioritate din a-l transfera pe Camp Nou pe Lautaro Martinez de la Inter, la dorinţa lui Leo Messi, iar acum Inter negociază trecerea argentinianului în Catalonia. Între timp, italienii au găsit şi un înlocuitor pe măsură. Gazzetta dello Sport scrie că Dries Mertens, care termină contractul cu Napoli în vară, e favoritul şefilor lui Inter pentur înlocuirea lui Martinez.

Napoli nu i-a propus încă o prelungire de contract lui Mertens, care caută să semneze ultimul mare contract al carierei înainte de retragere. Prietenul şi fostul coleg al lui Mihai Neşu de la Utrecht, Mertens are 33 de ani şi în ultimele sezoane a strălucit la Napoli. Sursa citată mai scrie că salariul lui Mertens, de cinci milioane de euro pe an, nu ar fi o problemă pentru cei de la Inter, mai ales dacă îl vând pe Lautaro Martinez.

Pe lângă Dries Mertens, Inter îl are pe listă şi pe Timo Werner (22 de ani), golgheterul lui RB Leipzig, ca înlocuitor al lui Lautaro Martinez. Vârful de atac din Germania e dorit şi de Jurgen Klopp la Liverpool.

Afla mai multe despre: interdries mertenslautaro martinezinlocuitor 

viewscnt
Articole similare