Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antonio Rudiger îi cere scuze lui Kevin De Bruyne după ce l-a scos din finala Champions League: ”Desigur că nu am făcut-o cu intenţie”

Antonio Rudiger îi cere scuze lui Kevin De Bruyne după ce l-a scos din finala Champions League: ”Desigur că nu am făcut-o cu intenţie”
Comentarii

Chelsea a reuşit să devină campioana Europei sâmbătă seara, după o victorie în faţa lui Manchester City, cu scorul de 1-0. Însă, un eveniment negativ a eclipsat uşor triumful londonezilor, după ce o intrare zdravănă a lui Rudiger a încheiat meciul pentru De Bruyne.

În cel mai important meci din fotbalul de club, Manchester City, marea favorită a partidei, a capitulat în faţa lui Chelsea. Havertz a fost eroul, golul său din minutul 42 făcând diferenţa în final şi aducând trofeul înapoi la Londra.

Antonio Rudiger îi cere scuze lui Kevin De Bruyne

Deşi trupa lui Tuchel a dominat, multe voci au acuzat-o pe Chelsea că a jucat murdar, specific pe Antonio Rudiger. După în jur de o oră de joc, acesta l-a obstrucţionat pe De Bruyne şi i-a cauzat două fracturi, la nas şi la orbita stângă, care l-au scos din meci.

Fundaşul neamţ şi-a cerut scuze public, pe pagina sa de Twitter, şi a afirmat că accidentarea nu a fost una cu intenţie.

”Îmi pare foarte rău pentru accidentarea lui De Bruyne. Desigur că nu am făcut-o cu intenţie. Am luat deja legătura cu Kevin personal şi chiar îi doresc o recuperare cât mai rapidă şi sper să îl revedem pe teren cât mai curând”, a fost mesajul postat de Rudiger.

VIDEO cu faza

Afla mai multe despre: uefa champions leagueliga campionilorantonio rudigerkevin de bruynemanchester city chelsea 

viewscnt
Articole similare