Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antonio Sefer, subiect închis! Victor Angelescu a dezvăluit ce se întâmplă cu jucătorul Rapidului dorit de Hapoel Beer Sheva

Antonio Sefer, subiect închis! Victor Angelescu a dezvăluit ce se întâmplă cu jucătorul Rapidului dorit de Hapoel Beer Sheva

Rapid

Comentarii

Antonio Sefer a fost dorit de Hapoel Beer Sheva.

Atacantul lateral ar fi fost dorit insistent de antrenorul lui Hapoel Beer Sheva, Elyaniv Barda. Antonio Sefer a lăsat transferul pe seama celor două cluburi şi a dat de înţeles că el ar fi de acord cu plecarea în Israel. 

De asemenea, i-a luat apărarea mamei sale, despre care au apărut informaţii că a cerut un salariu mare pentriu fiul său, ceea ce ar fi dus la încetarea tratativelor din partea echipei care tocmai a eliminat-o pe Universitatea Craiova din play-off-ul Conference League. 

Totuşi, lucrurile nu ar fi deloc aşa. Patronul clubului, Victor Angelescu, a dezvăluit că echipa din Giuleşti nu se mai află în contact cu Hapoel. De asemenea, el a spus că niciodată nu a existat o ofertă oficială. 

Antonio Sefer, subiect închis! Victor Angelescu a dezvăluit ce se întâmplă cu jucătorul rapidului dorit de Hapoel Beer Sheva

”În momentul de faţă nu mai suntem în discuţii cu cei de la Hapoel. Ca să vă zic adevărul, nici nu au fost nişte discuţii foarte avansate. Ei şi-au exprimat o dorinţă, noi am spus ce ne-am dori. Nu a apărut o ofertă oficială. 

Cluburile nu au fost înţelese. Noi am vorbit cu cei de la Hapoel şi cred că eram pe aproape. Dar nu a fost o ofertă oficială. Nu a fost ceva bătut în cuie, legat de sumă, de bonusuri. Pentru noi nu e ceva atât de important în momentul de faţă, Antonio este un jucător tânăr. Important e să joace în continuare cum a făcut-o până acum”, a declarat Victor Angelescu la Ora Exactă în Sport. 

Afla mai multe despre: rapid-sefer-hapoel 

viewscnt
Articole similare