Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenament de campioane! Cum pregătesc handbalistele de la Gyor meciurile cu CSM, din sferturile Ligii

Antrenament de campioane! Cum pregătesc handbalistele de la Gyor meciurile cu CSM, din sferturile Ligii

Handbal

Comentarii

Handbalistele de la Gyor recurg la antrenamente improvizate pentru a rămâne în formă. Campioanele Europei se pregătesc acasă şi chiar dacă nu beneficiază de aceleaşi condiţii ca în sala de forţă, acestea nu se dau bătute. Gyor o va întâlni pe CSM Bucureşti, în sferturile Ligii Campionilor.

Antrenorul handbalistelor de la Gyor, Gabor Danyi, îşi ţine în priză jucătoarele. Pentru că nu se ştie când se vor relua pregătirile şi competiţiile, campioanele Europei sunt nevoite să se antreneze acasă. Vedetele echipei din Ungaria s-au conformat noii situaţii şi au trecut la treabă. Au apelat la tot ce au găsit prin casă, pentru ca exerciţiile să fie cât mai solicitante.

Gyor şi CSM Bucureşti se vor duela în dublă manşă pentru un loc în Final Four-ul Ligii Campionilor. Iniţial, meciurile din sferturi ar fi trebuit să se dispute la începutul lunii aprilie, dar acestea vor fi mai mult ca sigur amânate pentru o dată care va fi stabilită ulterior, din cauza pandemiei de coronavirus. Gyor este câştigătoarea ultimelor trei ediţii ale Ligii Campionilor. 

Cealaltă echipă românească ce va evolua în sferturile Ligii Campionilor, SCM Râmnicu Vâlcea, trebuie să treacă de Metz, pentru a ajunge în premieră în Final Four-ul competiţiei. 

Afla mai multe despre: gyorcsm bucurestisferturile ligii campionilorantrenamente coronavirus 

viewscnt
Articole similare