Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenament inedit pentru ”Tarzan” din rugbyul românesc. Cum se pregăteşte acasă Adrian Ion

Antrenament inedit pentru ”Tarzan” din rugbyul românesc. Cum se pregăteşte acasă Adrian Ion

Rugby

Comentarii

Adrian Ion, unul dintre veteranii echipei naţionale de rugby, se pregăteşte de aproape trei luni singur, cu exerciţii care de care mai surprinzătoare.

Rugbyştii echipei naţionale a României sunt cei mai fericiţi de când au aflat că pot trece la următorul pas în ceea ce priveşte antrenamentele, ca urmare a măsurilor de relaxare impuse în timpul Pandemiei de Coronavirus.
În ultimele trei luni ”stejarii” s-au antrenat cum au putut în case, dar, de mai bine de o săptămână, se pot pregăti în aer liber.
Este şi cazul lui Adrian Ion, unul dintre veteranii primei reprezentative a ţării noastre. Poreclit ”Tarzan”, rugbystul legitimat la Tomitanii Constanţa ridică sute de kilograme în timpul unei şedinţe de pregătire individuală, loveşte cu ciocanul de câteva sute de ori un cauciuc pentru forţă şi masă musculară şi aleargă zeci de kilometri.
Aceasta este rutina lui zilnică, pentru că vrea să fie în formă când se vor relua competiţiile. Cel mai mare imbold îl are gândindu-se că peste câteva luni va juca alături de ”stejari” pe noul stadion Arcul de Triumf.
 
 
Autor: Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: adrian ion 

viewscnt
Articole similare