Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenor cu nume pentru Dinamo! Pablo Cortacero a bătut palma cu înlocuitorul lui Cosmin Contra pe banca din Ştefan cel Mare

Antrenor cu nume pentru Dinamo! Pablo Cortacero a bătut palma cu înlocuitorul lui Cosmin Contra pe banca din Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Pablo Cortacero a bătut palma cu înlocuitorul lui Cosmin Contra (44 de ani) la Dinamo. Paco Jemez (50 de ani) s-a înţeles deja cu Cortacero şi aşteaptă doar să primească anumite garanţii pentru a prelua banca trupei din "Ştefan cel Mare".

Cosmin Contra nu va mai continua la Dinamo, deşi "câinii" au legat două victorii la rând. "Guriţă" e decis să plece şi aşteapta doar să cadă la o înţelegere cu şefii pentru a rupe contractul. De partea cealaltă, şi Pablo Cortacero are varianta de înlocuitor pregătită. ProSport scrie că omul care controlează Dinamo după ce a preluat clubul de la Ionuţ Negoiţă s-a înţeles cu Paco Jemez, un antrenor cu nume şi cu echipe bune în CV.

Potrivit sursei citate, Jemez aşteaptă doar să primească anumite garanţii înainte de a accepta să semneze cu Dinamo. Cortacero şi Jemez sunt înţeleşi încă de acum două săptămâni.

Paco Jemez a pregătit echipe bune din Spania, precum Cordoba, Las Palmas, Rayo Vallecano sau Granada, cu o medie de 1,12 ani petrecuţi pe banca fiecărei formaţii antrenate în carieră.

Afla mai multe despre: paco jemezdinamocosmin contra 

viewscnt
Articole similare