Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenor de top pentru Messi şi Barcelona! Joan Laporta dă lovitura şi vine pe Camp Nou cu omul care garantează succesul

Antrenor de top pentru Messi şi Barcelona! Joan Laporta dă lovitura şi vine pe Camp Nou cu omul care garantează succesul

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta, unul dintre favoriţii la preşedinţia Barcelonei la alegerile de pe 24 ianuarie, a negociat cu Jurgen Klopp o posibilă venire a germanului pe Camp Nou, în cazul în care avocatul catalan va câştiga scaunul de preşedinte de pe Camp Nou la finalul lunii. Joan Laporta şi Jurgen Klopp au discutat prin Skype despre venirea pe Camp Nou şi au luat o decizie în acest sens.

Antrenor de top pentru Messi şi Barcelona! Joan Laporta dă lovitura şi vine cu Jurgen Klopp pe Camp Nou

Barcelona nu merge foarte bine în acest sezon, sub bagheta lui Ronald Koeman, şi este pe locul cinci în clasamentul din LaLiga. Formaţia catalană a avut probleme cu echipe precum Deportivo Alaves, Getafe, dar a fost învinsă categoric şi de Real Madrid, iar scaunul lui Ronald Koeman se clatină. Cert este, se pare, că olandezul nu va continua ca antrenor pe Camp Nou şi după alegerile de pe 24 ianuarie.

Niciunul dintre favoriţi, Joan Laporta sau Victor Font, nu-l au în planuri. Diario Gol scrie că Joan Laporta încerarcă să dea lovitura şi să-l convingă pe Jurgen Klopp să vină să-i antreneze pe Leo Messi şi compania. Sursa citată mai notează faptul că antrenorul german şi Joan Laporta au discutat, via Skype, despre posibilitatea de a colabora la echipa blaugrana. La negocieri, Klopp şi Laporta au luat decizia de a aştepta şi de a vedea cum termină Liverpool sezonul cu tehnicianul neamţ pe bancă, pentru a vedea dacă merită să facă pasul în altă parte.

Sursa citată scrie că, în cazul în care "pista" Jurgen Klopp nu va funcţiona, iar antrenorul german va decide să continue pe Anfield Road, unde mai are contract până în 2024, Joan Laporta are şi un alt antrenor pe listă. Tot un neamţ. Este vorba despre Julian Nagelsmann, tehnicianul lui RB Leipzig.



Ronald Koeman a fost adus la FC Barcelona de fostul preşedinte, Josep Maria Bartomeu, într-o ultimă mutare importantă făcută de acesta. Tehnicianul olandez a renunţat la jobul pe care-l avea la naţionala Olandei pentru a veni pe Camp Nou, dar mandatul său nu e unul de succes până acum. Koeman, care a semnat până în 2022 cu Barcelona, a stat pe bancă în 22 de meciuri din toate competiţiile, cu o medie de 1,95 puncte pe meci. Dacă în Liga Campionilor a mers aproape perfect, Barcelona nu se poate lăuda cu un astfel de parcurs şi în LaLiga. Messi şi compania ocupă locul cinci, cu 28 de puncte, în spatele lui Atletico Madrid, Real Madrid, Real Sociedad şi a lui Villarreal.

Afla mai multe despre: joan laporta jurgen klopp antrenor barcelonabarcelona antrenor jurgen klopp joan laportajurgen klopp antrenor barcelonakloop antrenor barcelona joan laporta 

viewscnt
Articole similare