Experiențe împreună.
You are here:

Antrenor la Dinamo. Tehnicianul plecat cu scandal, înlocuitorul lui Mulţescu. Informaţii de ultimă oră din "Ştefan cel Mare"

Antrenor la Dinamo. Tehnicianul plecat cu scandal, înlocuitorul lui Mulţescu. Informaţii de ultimă oră din "Ştefan cel Mare"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a atins un nou prag critic, iar postul de antrenor e sub semnul întrebării. Oficialii dinamovişti vor avea o şedinţă, duminică, împreună cu Gheorghe Mulţescu, în care vor hotărî ce se va întâmpla. În tot acest timp, Florin Bratu, cel care putea deveni antrenor acum o lună, este în cărţi pentru a reveni pe banca tehnică.

La finalul înfrângerii cu Academica Clinceni, scor 3-1, Gheorghe Mulţescu a venit descumpănit în faţa reporterului. Antrenorul "câinilor" a lăsat de înţeles că ia în calcul plecarea şi că decizia este în mâna conducătorilor echipei. 

În tot acest timp, "haita" se zbate în zona retrogradării. Echipa este pe locul 14, cel care duce la barajul pentru menţinerea în Liga 1, cu 27 de puncte. Hermannstadt îi poate lua locul luni, dacă nu pierde cu Poli Iaşi. Doar moldovenii şi sibienii sunt sub alb-roşii. 

Cine va fi antrenor la Dinamo? Şedinţă cu Gigi Mulţescu, Florin Bratu e pe listă

Sâmbătă, la o zi de la înfrângerea cu Clinceni, Dinamo a avut o şedinţă de recuperare, iar Gheorghe Mulţescu a fost alături de echipă. Deşi a recunoscut că nu mai are forţa de a continua, tehnicianul nu şi-a luat adio de la jucători. Duminică, va avea loc o şedinţă în care părţile vor hotărî ce se întâmplă cu banca tehnică, susţine Doardinamo. "Smurdul" doreşte să se facă înţeles: nu vrea să părăsească postul, dar nu poate garanta că o va salva pe Dinamo de la retrogradare. 

Situaţia actuală a lui Mulţescu şi a echipei i-a făcut pe oficiali să ia în calcul variante pentru postul de antrenor. 

Pe listă se află Florin Bratu, liber de contract după plecarea de la Concordia Chiajna, conform Doarromania. De altfel, fostul antrenor putea ajunge la Dinamo din urmă cu o lună, după plecarea lui Ionel Gane. Din informaţiile Telekom Sport, Florin Bratu a acceptat să preia echipa, în martie, dar, când conducerea i-a transmis că Gigi Mulţescu va fi director tehnic, a refuzat. Astfel, prima variantă din urmă cu o lună a redevenit de actualitate. 

Dacă va reveni, Florin Bratu nu-l va mai avea în lot pe Dan Nistor, cel pe care l-a acuzat că i-a destabilizat vestiarul, în urmă cu trei ani. După ce scandalul a luat amploare şi ruptura dintre antrenor şi jucător a fost evidentă, conducerea a hotărât să-l sacrifice pe cel de pe banca tehnică, nu pe unul dintre liderii vestiarului de la acea vreme. 

Ce antrenor ar putea avea Dinamo la meciul cu Astra, din semifinalele Cupei României

Pentru Dinamo Bucureşti urmează prima manşă a semifinalei Cupei României, cu Astra Giurgiu, joi. Doardinamo anunţă că sunt şanse mari să nu existe o schimbare de antrenor până la meciul cu giurgiuvenii. Astfel, tot Gigi Mulţescu va rămâne să pregătească şi meciul în care dinamoviştii au nevoie de un rezultat bun pentru a mai spera la singurul obiectiv din acest sezon. 

  • Trei antrenori a avut Dinamo Bucureşti în acest sezon: Cosmin Contra, Ionel Gane şi Gheorghe Mulţescu. 

 

viewscnt
Articole similare
Ce super masina de 250 000 de euro si-a luat Simona Halep cu ocazia logodnei