Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenor surpriză pentru Paris Saint Germain. Cine l-ar putea înlocui pe Thomas Tuchel pe banca parizienilor

Antrenor surpriză pentru Paris Saint Germain. Cine l-ar putea înlocui pe Thomas Tuchel pe banca parizienilorgalerie foto

PSG

Comentarii

PSG nu a început sezonul aşa cum îşi doreau oficialii clubului, iar presa din Franţa scrie că germanul Thomas Tuchel ar putea fi demis.

Chiar dacă se vehiculează tot mai des numele unor antrenori mari precum Mauricio Pochettino sau Massimiliano Allegri, PSG ar putea ajunge pe mâna unui tehnician fără experienţă.

Dacă Thomas Tuchel va fi demis, Thiago Motta ar putea fi antrenorul surpriza al parizienilor.

Fost jucător al actualei campioane a Franţei, Thiago Motta se bucură de sprijinul lui Neymar şi a altor câţiva jucători importanţi din lot. Italianul de origine braziliană şi-a început cariera de antrenor la PSG U19 şi a continuat-o în Serie A, la Genoa.

Ca fotbalist, el are un CV impresionant, cu evoluţii constante pentru cluburi ca Barcelona, Atletico Madrid, Genoa, Inter Milano sau PSG. A evoluat la gruparea din Capitala Franţei între 2012 şi 2018 adunând 232 de meciuri şi 12 goluri.

Thiago Motta a jucat atât pentru naţionala Braziliei, cât şi pentru cea a Italiei, iar în Serie A a rezistat doar 10 meciuri, câştigând două dintre ele pe banca formaţiei Genoa. Apreciat de fani şi de conducerea clubului, Thiago are 5 titluri de campion al Franţei cu PSG şi un total de 18 trofee la Paris.

Afla mai multe despre: thomas tucheltiago mottapsg 

viewscnt
Articole similare