Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorii lui Dinamo Zagreb au urmărit meciul Floriana - CFR Cluj şi au intrat în alertă. Ce au remarcat

Antrenorii lui Dinamo Zagreb au urmărit meciul Floriana - CFR Cluj şi au intrat în alertă. Ce au remarcat
Comentarii

Zoran Mamic - antrenorul lui Dinamo Zagreb, viitoare adversară a CFR-ului în Champions League - a urmărit partida clujenilor cu Floriana alături de secundul său, Damir Krznar şi au tras câteva concluzii. CFR Cluj a trecut cu 2-0 de Floriana, în primul tur al preliminariilor Ligii Campionilor şi în următoarea fază o va întâlni pe Dinamo Zagreb.

Campioana României n-a făcut un meci excelent cu Floriana, dar a câştigat cu 2-0 şi s-a calificat în turul 2 al Ligii Campionilor. Damir Krznar, secundul lui Zoran Mamic, spune însă că CFR Cluj este o echipă mult mai puternică decât a arătat cu Floriana:

”Nu cred că acest meci din Malta este imaginea adevărată a Clujului. Au jucat pe gazon artificial şi ştim cu toţii că aceasta este mereu o problemă pentru cei care nu sunt obişnuiţi cu o astfel de suprafaţă. S-a văzut că, în astfel de circumstanţe, au avut anumite probleme în organizarea jocului, dar s-a putut vedea, de asemenea, că sunt o echipă mai bună decât Floriana. Au avut iniţiativă pe parcursul întregului joc, cu excepţia, poate, a ultimelor 10 minute, dar au marcat totuşi al doilea gol pe final”, a declarat Damir Krznar, potrivit germanijak.hr.

Ce au remarcat cei de la Dinamo Zagreb când au studiat-o pe CFR Cluj

Damir Krznar, care a urmărit Floriana - CFR Cluj împreună cu Zoran Mamic - îşi avertizează jucătorii că vor avea mari bătăi de cap cu campioana României. Krznar spune că CFR Cluj impresionează mai ales prin dorinţa pe care o arată în timpul meciurilor, dar şi prin felul în care tratează finalul meciurilor.

”Sunt foarte puternici după pauză, aceasta este cea mai mare calitate a lor şi nu s-a văzut doar în acest joc. Am observat acest lucru imediat după ce le-am studiat meciurile din ultima jumătate de sezon. De asemenea, se remarcă prin faptul că sunt o echipă extrem de muncitoare, cu un bloc defensiv solid, care reacţionează foarte bine când pierd mingea. Deci putem să spunem că sunt buni la toate aceste capitole: dorinţă, energie, voinţă... dar dorinţa iese în prim-plan”, a mai spus Damir Krznar.

CFR Cluj - Dinamo Zagreb este programat pe 28 august, de la 21:00. Din cauza pandemiei de coronavirus, partida se va disputa într-o singură manşă.

 

Afla mai multe despre: damir krznar 

viewscnt
Articole similare