Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorii străini au luat cu asalt Superliga! Panduru, despre noua modă: ”Românii nu mai sunt luaţi în calcul” | EXCLUSIV

Antrenorii străini au luat cu asalt Superliga! Panduru, despre noua modă: ”Românii nu mai sunt luaţi în calcul” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Superliga are 7 antrenori străini în momentul de faţă!

Numindu-l pe neamţul Bernd Storck, Sepsi devine cea de-a şaptea echipă din campionatul intern pregătită în acest moment de un tehnician străin. 

În opinia lui Dan Udrea este o situaţie îngrijorătoare pentru fotbalul românesc, mai ales pentru Şcoala de Antrenori condusă de Lucian Burchel.

Valul de strâini care au aterizat în Superligă nu l-a uimit, în schimb, pe Basarab Panduru. 

Dan Udrea: ”Vi se pare că este şi o lovitură de imagine şi pentru şcoală de antrenori?”

Basarab Panduru: ”Păi de ce să fie o lovitură?”

Dan Udrea: ”Pentru că la şcoală de antrenori se produc antrenori cu licenţă PRO şi nu sunt luaţi în calcul... Şi vin strâinii”.

Basarab Panduru: ”În cazul concret al lui Petrev şi Kopic nu mi se pare, amândoi au doua naţionale, CV-ul lor arată bine. Unul are 5 echipe din Belgia, plus Slovacia. CV-ul îl recomanda inainte multora antrenori din România.

Petev la fel are două naţionale. Prin 2011-2013 pe acolo câştigă campionatul cu Ludogorets. După se plimbă peste tot, nu termină campionatele. Oamenii ăştia au experienţă, dacă îi aduci s-ar putea să facă un bine fotbalului”. 

Urmează Marco Simone la FC Botoşani?

Presa din Italia a reacţioant în urma declaraţiilor lui Valeriu Iftime şi scrie despre posibilitatea ca Marco Simone să sosească la Botoşani.

"O nouă aventură la orizont pentru Marco Simone. Italianul, care a condus Monaco şi Lausanne, printre altele, şi-a încheiat recent experienţa de director tehnic la Al Thaid Sports Club, club din Sharjah care joacă în liga a doua din Emiratele Arabe Unite.

Ultima sa echipă a fost Chateauroux, iar acum ar putea reveni în antrenorat în România. Botoşani negociază cu fostul atacant al lui AC Milan. Echipa ocupă ultimul loc în prima ligă, iar Simone ar deveni al treilea italian din campionat, după Andrea Mandorlini şi Cristiano Bergodi", a scris TMW.

Afla mai multe despre: antrenori străinipetevkopicsepşidinamo 

viewscnt
Articole similare