Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul a semnat! Anamaria Prodan a mai dat o lovitură. Mutarea de ultimă oră a agentului EXCLUSIV

Antrenorul a semnat! Anamaria Prodan a mai dat o lovitură. Mutarea de ultimă oră a agentului EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Anamaria Prodan a anunţat la Telekom Sport cine este ultimul antrenor cu care a semnat un contract de reprezentare.

Deşi FC Hermannstadt pare principala grijă a agentului în acest moment, Anamaria Prodan este înainte de toate, agent FIFA.

Cunoscuta impresară şi-a îmbogăţit portofoliul de clienţi cu încă un nume. A explicat la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Top Interviuri cu Alexandru Săbău, despre cine este vorba:

”L-am semnat ultima oară pe Florin Bratu, atât de dedicat şi de serios, exact cum visez eu un antrenor. Să nu-mi apară prin ziare cu nimic, să nu-l văd beat pe undeva, să nu-mi apară cu femei uşoare, să nu facă beţii şi chefuri cu jucătorii, să-l vadă jucătorii beat. Mă uit la antrenorii mei şi toţi sunt exemple demne de urmat” a spus Anamaria, în exclusivitate la Telekom Sport.

În vârstă de 40 de ani, Florin Bratu s-a retras din activitatea de jucător profesionist în 2013. El şi-a început un an mai târziu cariera de antrenor la Dinamo II. În cei şase ani de carieră, Bratu, actualmente antrenor la Concordia Chiajna în Liga 2 a antrenat echipele CS Tunari, Aerostar Bacău, Dinamo, Turris Turnu Măgurele şi naţionala de tinert U19 a României.

  • 29 de meciuri are Bratu ca antrenor al echipei Dinamo
  • 6 trofee a cucerit Bratu ca jucător în România şi Bulgaria
  • Galatasaray, Nantes, Rapid, Valencienne, Dinamo sau Litex sunt o parte dintre echipele pentru care a evoluat ca jucător

Afla mai multe despre: florin bratuanamaria prodan 

viewscnt
Articole similare