Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul ales de Hagi pentru renaşterea Viitorului semnează într-un campionat de TOP din Europa. Cu cine a bătut palma Ruben de la Barrera

Antrenorul ales de Hagi pentru renaşterea Viitorului semnează într-un campionat de TOP din Europa. Cu cine a bătut palma Ruben de la Barrera

Farul Constanța

Comentarii

Spaniolul Ruben de la Barrera, fost antrenor al echipei FC Viitorul Constanţa, a anunţat, luni, că renunţă la naţionala de fotbal a Salvadorului, la doar trei luni de la preluarea acesteia, pentru a antrena în Europa.

În cele trei luni petrecute la cârma naţionalei Salvadorului, Ruben de la Barrera nu a obţinut nicio victorie. El a fost numit în funcţie pe 19 septembrie şi a prelungit seria negativă a reprezentativei, care nu a mai obţinut o victorie de mai bine de un an.

Tehnicianul spaniol a debutat cu o înfrângere, 0-1, cu Martinica, în Liga Naţiunilor CONCACAF, meciul revanşă încheindu-se cu un scor ''alb''. În urma acestor rezultate, El Salvador a retrogradat în Liga B a competiţiei.

Ruben de la Barrera a mai condus ''La Selecta'' în două meciuri amicale cu Curacao, ambele încheiate cu 1-1.

Conform presei sportive din El Salvador, tehnicianul iberic va prelua echipa portugheză Vizela, care luptă pentru evitarea retrogradării, fiind pe penultimul loc în prima ligă (17).

Coordonatorul echipelor naţionale ale Federaţiei Salvadoriene, Diogo Gama, a precizat că gruparea la care va ajunge Ruben de la Barrera a achitat clauza de reziliere a contractului tehnicianului pentru a face posibilă mutarea.

De la Barrera a antrenat mai multe echipei spaniole de ligă secundă, precum Albacete, Deportivo de La Coruna şi Real Valladolid B, dar a fost şi antrenor secund la Real Sociedad.

Ruben de la Barrera a fost numit director tehnic la FC Viitorul pe 7 august 2020, dar s-a despărţit de club pe 30 noiembrie, la două zile după ce echipa fusese eliminată din Cupa României (0-3 cu Dinamo), în şaisprezecimile de finală.

În campionat, FC Viitorul ocupa locul 7 al clasamentului, cu 16 puncte după 11 etape.

Afla mai multe despre: viitorulruben de la barrerasuperligahagi 

viewscnt
Articole similare