Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Andrei Cristea, eliminat la primul meci în care a stat pe bancă: ”A fost o partidă foarte lungă”. Fostul atacant acuză jocuri de culise

Antrenorul Andrei Cristea, eliminat la primul meci în care a stat pe bancă: ”A fost o partidă foarte lungă”. Fostul atacant acuză jocuri de culise

Superliga

Comentarii

Andrei Cristea a fost eliminat în timpul meciului Poli Iaşi - Astra 2-3, primul care a stat pe bancă în noua postură, cea de antrenor. Fostul atacant a acuzat dur arbitrajul şi spune că echipa sa este dezavantajată în lupta pentru retrogradare.

Meciul cu Astra a fost primul pentru Andrei Cristea în care a stat pe banca în noua postură, cea de antrenor. Însă n-a fost un moment prea fericit pentru el. Poli Iaşi a pierdut cu 2-3 şi Andrei Cristea a fost eliminat pentru proteste, în minutul 79.

La final, Andrei Cristea a criticat dur arbitrajul şi a acuzat jocuri de culise. Antrenorul lui Poli Iaşi susţine că echipa sa, care se află în luptă directă cu Astra pentru salvarea de la retrogradare, este dezavantajată de arbitri. Cristea acuză meciul cu Sepsi - Poli Iaşi 3-3, în etapa trecută, partidă arbitrată de George Găman, fratele lui Valerică Găman, cel care în prezent joacă pentru Astra.

”A fost o partidă complicată, o partidă foarte lungă. Eram convins că aşa va fi. Au venit cele 3 goluri inexplicabil sunt un pic dezamăgit pentru acest aspect.

(n.r. Despre arbitraj) Apropos de arbitraj, vreau să fac şi eu o remarcă, care pe mine m-a deranjat. Eu cred că meciul cu Petrolul şi meciul cu Astra le-am pierdut în partida cu Sepsi. Aş vrea să ne gândim foarte bine ce s-a întâmplat în acea partidă, cine ne-a arbitrat şi cine joacă la Astra.

Când vin astfel de fluieraşi care îţi întorc spatele şi nu-ţi dau nicio explicaţie, mă deranjează. N-aş vrea să comentez foarte mult arbitrajul, pentru că şi noi avem problemele noastre, dar este o problemă care, până la urmă, din ce văd eu, stabileşte ierarhiile în fotbalul românesc.

Sunt antrenor în momentul de faţă, probabil că voi mai fi şi jucător, nu e că nu mai vreau să joc, dar îmi doresc ca eu să nu mai intru pe teren şi cei care o fac să înscrie goluri, fiindcă asta e cel mai important, ca echipa să se salveze”,
a declarat Andrei Cristea.

Afla mai multe despre: andrei cristea 

viewscnt
Alte articole
Articole similare