Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Argentinei, plecăciune în faţa "Zeului Messi": "Echipa asta e mai mult a lui decât a mea!"

 Antrenorul Argentinei, plecăciune în faţa "Zeului Messi": "Echipa  asta e mai mult a lui decât a mea!"
Comentarii

Jorge Sampaoli este antrenorul Argentinei, dar este convins că liderul echipei este unul dintre jucătorii de pe teren, Lionel Messi. Decarul Barcelonei este mai determinat ca niciodată să câştige Cupa Mondială, iar Sampaoli are mare încredere în el. "El are o responsabilitate mare când le transmite lucruri celorlalţi coechipieri" a explicat Sampaoli în conferinţa de presă.

"Dacă el se simte bine, aşa se va simţi şi echipa. Cel mai bun jucător din lume are ce să le transmită celorlalţi. Este mai mult echipa lui decât a mea".

Când a vorbit în termeni generali despre Cupa Mondială, Sampaoli a aprobat că Argentina este considerată una dintre favorite. "Candidăm pentru trofeu, nu putem nega esenţa noastră. Dar acum mă gândesc la lista cu cei 23 de jucători pentru Campionatul Mondial".

Apoi, a vorbit despre amicalele pe care naţionala Argentinei urmează să le joace cu Italia şi Spania. "Aceste meciuri nu sunt de 3 puncte şi rezultatul nu ne va duce nicăieri, aşa că este important să ne consolidăm ideile. Cel mai important lucru în aceste amicale este să ne perfecţionăm modul de joc. Nu avem timp de pierdut", spune Sampaoli.



Meciul cu Italia este mâine la ora 21:45, iar cel cu Spania sâmbătă la ora 22:30.

Afla mai multe despre: messiargentinavaslui 

viewscnt
Articole similare