Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Argeşului, Ionuţ Moşteanu, supărat pe jucătorii săi pentru evoluţia din meciul cu Poli Iaşi. "Cel mai slab joc al nostru de când am preluat echipa"

 Antrenorul Argeşului, Ionuţ Moşteanu, supărat pe jucătorii săi pentru evoluţia din meciul cu Poli Iaşi. "Cel mai slab joc al nostru de când am preluat echipa"

FC Argeș

Comentarii

Antrenorul celor de la FC Argeş, Ionuţ Moşteanu, s-a declarat total nemulţumit de jocul echipei sale în remiza din Copou, contra celor de la Pol Iaşi, scor 1-1, într-o partidă contând pentru etapa a 11-a din Liga 1.

Chiar dacă a fost condusă pe tabelă după golul lui Andrei Cristea, FC Argeş a avut puterea să revină pe tabelă. Ba chiar a avut şansa de a obţine cele trei puncte după ce a evoluat timp de 25 de minute în superioritate numerică. Cu toate acestea, nu a reuşit să profite de momentul bun şi să obţină o victorie extrem de importantă, lucru recunoscut şi de antrenorul Ionuţ Moşteanu.
 
"La nivelul jocului am întâmpinat dificultăţi majore. E poate cel mai slab joc al nostru de când eu am preluat echipa. Teama de a pasa ne-a adus în situaţia asta. (9 puncte în 11 etape) Nu putem să fim mulţumiţi, ne dorim tot timpul mai mult. Sperăm ca în aceste patru etape care au mai rămas până la finalul turului să mai adunăm puncte. Avem nevoie. Impactul cu Liga I ne-a prins puţin nepregătiţi", a declarat antrenorul celor de la FC Argeş, Ionuţ Moşteanu.
 
Cu acest punct, FC Argeş a ajuns la cota 9, după 11 etape, însă rămâne în coada clasamentului, pe locul 14.
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare