Experiențe împreună.
You are here:

Antrenorul care a câştigat Liga Campionilor cu CSM Bucureşti, ofertat de un club din Liga Florilor

Antrenorul care a câştigat Liga Campionilor cu CSM Bucureşti, ofertat de un club din Liga Florilor

Handbal

Rasmus Poulsen, antrenorul secund al echipei CSM Bucureşti în anul 2016 când echipa din Capitală a cucerit trofeul Ligii Campionilor, a fost ofertat de un club din Liga Florilor.

Antrenorul a recunoscut că s-a aflat în negocieri cu un club din Campionatul României de handbal feminin, dar a ales să continue proiectul început la Skovde, acesta fiind sub contract cu formaţia din Suedia pentru cel puţin încă un sezon, cu posibilitatea de prelungire pe încă un an.

“Am fost contactat, dar nu s-a pus problema să plec. Sunt sub contract şi vreau să-mi continui munca începută aici. Nu are rost să dau nume din moment ce nu am ajuns la o înţelegere. Pot doar să vă spun că este vorba de o echipă care a încheiat sezonul trecut în partea superioară a clasamentului şi care are capacitatea, cu siguranţă, să producă o surpriză în noul sezon”, a spus Rasmus Poulsen pentru 007sport.ro.

Întrebat dacă l-ar tenta o revenire în handbalul românesc, antrenorul a răspuns: “Nu exclud o astfel de variantă. Dacă voi primi o ofertă concretă de la un club din România, atunci ne vom aşeza la masa tratativelor şi vom lua decizia cea mai potrivită. Pentru moment însă rămân la Skovde”.

Skovde este unul dintre cluburile de tradiţie din Suedia, care a atins apogeul în perioada 2006-2012. În 2008, cu Linnea Torstenson (acum la CSM Bucureşti) în echipă, câştiga primul titlu naţional.

În 2018 a fost lansată o strategie de reconstrucţie a clubului, mizându-se pe jucătoare tinere, majoritatea crescute la echipele de junioare. Anul trecut, tinerele handbaliste pregătite Rasmus Poulse au încheiat pe locul 9 în Elitserien, iar anul aceata au ca obiectiv calificarea în play-off-ul campionatului.

viewscnt
Articole similare