Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care a promovat-o pe FC U Craiova îl critică pe Adi Mutu: ”Din 7 meciuri au făcut 2-3 reprize bune”

Antrenorul care a promovat-o pe FC U Craiova îl critică pe Adi Mutu: ”Din 7 meciuri au făcut 2-3 reprize bune”

FC U Craiova

Comentarii

Eugen Trică, tehnicianul care a readus-o pe FC U Craiova în prima ligă, a criticat parcursul de până acum al fostei sale echipe

Eugen Trică, fost jucător în Bănie, a fost antrenorul care a readus-o pe FC U Craiova în prima ligă. Fostul mijlocaş reuşise şi promovarea în divizia secundă, însă a fost înlăturat la începutul sezonului în Liga 2. Trei antrenori au mai pregătit formaţia olteană în al doilea eşalon, înainte ca Trică să revină pe final de staiune şi să readucă echipa în prima divizie, reuşind promovări consecutive.

Revenită în Liga 1, tehnicianul spera că poate continua cu formaţia sa, mai ales după ce a avut un rol crucial în promovare. Mai mult, acesta spunea că persoanele din conducerea clubului nu ar avea motive sau dorinţe de a îl înlocui, însă imediat ce Mutu a devenit disponibil, ”Briliantul” a fost adus pe bancă.

Antrenorul care a promovat-o pe FC U Craiova îl critică pe Adi Mutu

Liber de contract de când s-a despărţit de olteni, Trică a urmărit parcursul fostei echipe în Liga 1, dar nu a fost impresionat. Tehnicianul a criticat prestaţiile echipei şi a afirmat că fanii se aşteaptă la mai mult de la FC U Craiova.

Rapid, o surpriză frumoasă, UTA la fel joaca un fotbal bun. FC U Craiova, din cele şapte meciuri au făcut 2-3 reprize bune. Cred că trebuie mai mult, lumea aşteaptă mai mult de la această echipa. Craiova trebuie să intre pe teren să câştige meciuri”, a declarat Eugen Trică.

Afla mai multe despre: fc u craiovaadi mutueugen trică 

viewscnt
Articole similare