Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care a provocat umilinţa supremă pentru Dinamo a oferit o declaraţie incredibilă: ”Nici nu mai ştiam la ce meci sunt”

Antrenorul care a provocat umilinţa supremă pentru Dinamo a oferit o declaraţie incredibilă: ”Nici nu mai ştiam la ce meci sunt”

Cupa României

Comentarii

Csikszereda Miercurea Ciuc a câştigat la penalty-uri meciul cu Dinamo şi le-a provocat ”câinilor” una dintre cele mai mari umilinţe din istorie. Antrenorul formaţiei din Liga a 3-a a povestit cum s-a trăit minunea de pe bancă.

Valentin Suciu, antrenorul care a promovat-o pe Sepsi în prima ligă, a bifat acum o nouă performanţă importantă în cariera sa. Tehnicianul lui Csikszereda Miercurea Ciuc a vorbit despre partida senzaţională pe care elevii săi au făcut-o împotriva lui Dinamo.

La asemenea meci nu trebuie să spun nimic ca să-i motivez în plus. Până la urmă nu în fiecare săptămână putem juca cu o echipă de Liga 1, şi mai ales cu un club mare cum este Dinamo. În timpul jocului s-a trăit foarte intens, la un moment dat nici nu mai ştiam la ce meci sunt.

Una peste alta sunt foarte bucuros, pentru că băieţii s-au autodepăşit. Meritul este în totalitate al lor”, a spus Suciu, pentru Prosport.

Afla mai multe despre: dinamomiercurea ciuccupa romanieivalentin suciu 

viewscnt
Articole similare