Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care a refuzat astăzi să vină la Dinamo. Prunea: ”Discutăm cu mai mulţi antrenori”

Antrenorul care a refuzat astăzi să vină la Dinamo. Prunea: ”Discutăm cu mai mulţi antrenori”

Superliga

Comentarii

Florin Prunea este în căutarea unui antrenor, după ce Eugen Neagoe a fost să ia o pauză din cauza problemelor medicale şi s-a întâlnit cu Leo Grozavu, care însă a refuzat.

Problemele cu inima l-au forţat pe Eugen Neagoe să ia o pauză de la antrenorat. Antrenorul în vârstă de 51 de ani a suferit un infarct în timpul meciului cu Craiova şi Florin Prunea îi caută acum un înlocuitor. Surprinzător, unul dintre cei pe care i-a trecut pe listă a fost Leo Grozavu. Însă fostul antrenor al lui FC Botoşani a refuzat să preia echipa în condiţiile actuale. Prunea a dezvăluit însă că discută în această perioadă cu mai mulţi antrenori:

”A fost o discuţie, ne-am văzut, am băut o cafea împreună, atât şi nimic mai mult. Am discutat şi despre echipă, dar discutăm cu mai mulţi antrenori, nu numai cu Leo Grozavu. I-am propus să preia Dinamo, bineînţeles. Mi-a făcut o impresie foarte bună, eu până acum nu am lucrat cu el, dar e un antrenor foarte bun, cred eu. După Leo, m-am mai văzut cu doi antrenori.

(E corectă informaţia că Ionuţ Negoiţă nu îl doreşte pe Grozavu?) Nu, nu e corectă. Dacă nu îl dorea, nu ne mai întâlneam. În acest moment, antrenori sunt Sebi Moga şi Marius Dima. Secunzii lui Eugen se ocupă de pregătirea acestui joc”,
a declarat Florin Prunea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin prunea 

viewscnt
Articole similare