Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care a trasformat-o pe Eintracht Frankfurt e alesul lui Gladbach. Adi Hutter a bătut palma cu oficialii Borussiei

Antrenorul care a trasformat-o pe Eintracht Frankfurt e alesul lui Gladbach. Adi Hutter a bătut palma cu oficialii Borussiei

Bundesliga

Comentarii

Adi Hutter, în prezent la Eintracht Frankfurt, o va pregăti din sezonul viitor pe Borussia Moenchengladbach, după ce a semnat un contract pe trei ani.

Marco Rose, actualul antrenor al lui Gladbach, va pleca în vară la Borussia Dortmund, iar Moenchengladbach îl va înlocui cu austriacul Adi Hutter.

Din mai 2018, după ce a preluat-o pe Eintracht, Hutter a condus echipa din Frankfurt până în semifinalele Europa League în 2019, iar în acest sezon echipa este aproape să-şi asigure prima participare în Liga Campionilor.

Eintracht Frankfurt ocupă locul patru cu 53 puncte, la şapte distanţă de Borussia Dortmund, locul cinci, când au mai rămas şase etape de disputat în Bundesliga.

''Pentru echipa noastră şi club, el este antrenorul care va prelua provocările şi obiectivele pe care le vom stabili din vară'', a declarat Max Eberl, director sportiv al lui Borussiei Monechengladbach.

Gladbach a avut o cădere în rezultate şi joc, după ce s-a aflat de plecarea lui Marc Rose la Dortmund, şi acum ocupă locul opt cu 40 de puncte.

Afla mai multe despre: bundesliga 

viewscnt
Articole similare