Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care a visat la naţionala României înainte de numirea lui Mirel Rădoi: "M-am gândit tot timpul. Visam" EXCLUSIV

Antrenorul care a visat la naţionala României înainte de numirea lui Mirel Rădoi: "M-am gândit tot timpul. Visam" EXCLUSIV
Comentarii

Antrenorul Chindiei Târgovişte, Viorel Moldovan, a recunoscut că aşteaptă un semn din partea FRF pentru a deveni selecţionerul României în viitor. De asemenea, tehnicianul a vorbit şi despre Adrian Mutu şi Mirel Rădoi.

Viorel Moldovan: "Vreau să progresez, vreau să ajung mai sus"

FRF a decis ca Mirel Rădoi să fie selecţionerul care duce România la următorul EURO. Pe lista oficialilor federaţiei s-au aflat mai multe nume, iar Viorel Moldovan a recunoscut că nu ar fi refuzat naţionala, dacă ar fi primit un semn. 

Fostul atacant al naţionalei României, pentru care a jucat 70 de meciuri şi a marcat 25 de goluri, şi-a arătat disponibilitatea de a conduce naţionala pe viitor, după ce a fost secund în mandatul lui Christoph Daum: "M-am gândit tot timpul. Visam. Visam, de ce să nu visezi? Acum, nu neapărat trebuie să te cheme. Visezi, normal că-ţi propui obiective, eu mă gândesc la multe lucruri. Vreau să progresez, vreau să ajung mai sus", a declarat antrenorul Chindiei T\rgovişte în cadrul emisiunii Sport Report.

Viorel Moldovan a vorbit şi despre Adrian Mutu şi Mirel Rădoi: "Ambii ştiu fotbal, au fost jucători la nivel foarte înalt. Mirel a avut un parcurs interesant cu naţionala Under 21, dar să scoatem în evidenţă că acea naţională a fost formată de Isăilă şi a avut o generaţie foarte, foarte bună. Rădoi are şi mentori buni pe lângă el şi mă refer aici la Cosmin Olăroiu, de la care a învăţat foarte mult, un antrenor foarte bun", a mai spus Viorel Moldovan. 

Afla mai multe despre: viorel moldovanromaniaviorel moldovan selectioner 

viewscnt
Articole similare