Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care acceptă pe loc oferta FCSB! Mesaj pentru Gigi Becali: "E cu totul altceva, te motivează"

Antrenorul care acceptă pe loc oferta FCSB! Mesaj pentru Gigi Becali: "E cu totul altceva, te motivează"

FCSB

Comentarii

Antrenorul Academicii Clinceni, Ilie Poenaru, ar accepta să antreneze FCSB, dar şi pe celelalte echipe puternice din Liga 1. Tehnicianul are şi o strategie în privinţa relaţionării cu finanţatorul Gigi Becali.

Ilie Poenaru, dispus să vină la FCSB

Antrenorul nou-promovatei a fost luat în calcul înainte de numirea lui Bogdan Andone, dar, în cele din urmă, a rămas la Academica Clinceni. 

 

Acum, Ilie Poenaru susţine că şi-ar dori să antreneze o echipă importantă din Liga 1: ”Da, îmi doresc să antrenez FCSB. Nu există antrenor, mai ales dintre cei tineri, care să nu îşi dorească să antreneze echipe ca FCSB, CFR Cluj sau Craiova.

Sunt echipele de top acum la noi, care au bugete si condiţii foarte bune. E clar că îţi doreşti asta, e cu totul altceva, te motivează. Mai sunt şi alţi patroni care se implică, chiar dacă ei nu apar şi nu arată. E important ca în discuţiile cu domnul Becali să ai argumente tot timpul. Iar acele argumente trebuie demonstrate. Dacă îţi ies, e foarte uşor de lucrat cu domnul Becali”, a spus Poenaru la Antena Sport.

Gigi Becali încă se gândeşte la Gică Hagi

Într-un interviu acordat pentru Telekom Sport, Gigi Becali reunoaşte că dacă naşul său ar fi continuat să îl antreneze pe Florinel Coman, fotbalist transferat de FCSB de la Viitorul în 2017, atacantul de 21 de ani ar fi fost cu totul alt jucător.

"Dacă putea Gică să îi ţină pe Florinel, pe Ianis, pe Nedelcu, pe Tănase, Gică avea echipă şi se ducea în Liga Campionilor, în grupe se ducea, mai ales dacă îi antrena el. Dacă antrena Gică, altul era Florinel Coman acum", a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare