Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care ar fi aşteptat un semn din partea FRF pentru a fi selecţioner: "Ce să fac, să mă propun singur? În România deranjezi dacă spui ce crezi"

Antrenorul care ar fi aşteptat un semn din partea FRF pentru a fi selecţioner: "Ce să fac, să mă propun singur? În România deranjezi dacă spui ce crezi"

Echipa națională

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal e în căutarea unui nou selecţioner, după ce Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea în noiembrie, la finalul grupei din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Mircea Rednic, întrebat dacă şi-ar fi dorit să fie selecţioner

"Puriul" a fost instalat pe banca lui Dinamo şi trebuie să salveze clubul de la retrogradare. În cadrul ultimei conferinţe de presă, antrenorul a fost întrebat despre postul de selecţioner al României, care devine vacant în următoarea lună. 

Mircea Rednic a comentat şi decizia luată de Mirel Rădoi: "Mie nu mi s-a propus (n.r. - preluarea echipei naţionale). Ce să fac, să mă propun singur? În România deranjezi dacă spui ce crezi sau dacă îţi spui părerea. La mine, abia se aşteaptă o declaraţie pe care o fac şi apoi tot felul de comentarii. Dar sunt obişnuit. 

Trebuie să-l înţelegem şi pe Rădoi, că nu mai sunt jucătorii de pe vremea mea. E oltean, s-ar putea să se răzgândească. Poate la supărare... Dar chiar nu era momentul, pentru că erau două jocuri bune. Trebuia să o facă după ultimele două meciuri. Eu cred că vom termina pe locul 2, chiar dacă meciul cu Islanda nu o să fie uşor. Deja trebuie să ne pregătim pentru baraj", a spus antrenorul lui Dinamo. 

Afla mai multe despre: romania armeniafrfmirel radoimircea rednic 

viewscnt
Articole similare