Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care fuge de Dinamo! Fostul tehnician din "Ştefan cel Mare" refuză revenirea: "Ferească Dumnezeu! Cum să merg acolo?"

Antrenorul care fuge de Dinamo! Fostul tehnician din "Ştefan cel Mare" refuză revenirea: "Ferească Dumnezeu! Cum să merg acolo?"

Dinamo București

Comentarii

Nici măcar antrenorii care abia aşteptau un semn din partea lui Dinamo, în trecut, pentru a veni la echipă, nu mai sunt dispuşi să preia echipa din "Ştefan cel Mare".

Vasile Miriuţă nu ar accepta o ofertă din partea lui Pablo Cortacero

Dinamo va rămâne fără antrenor, după ce Cosmin Contra şi Pablo Cortacero au căzut de acord în privinţa unei schimbări la nivelul băncii tehnice. Antrenorul a invocat problemele salariale şi financiare, în timp ce ibericul a fost dezamăgit de declaraţiile date de antrenor. 

Problemele din "Ştefan cel Mare" au fost comentate şi de Vasile Miriuţă. Fostul antrenor al lui Dinamo, din sezonul 2017-2018, i-a criticat pe conducători şi a recunoscut că nu ar accepta o revenire:

”Ferească Dumnezeu! Cum să merg acolo? Contra nu a luat un ban, cine să meargă? E inadmisibil ce se întâmplă acolo. Nu există aşa ceva. Nu vreau să intru în detalii... Nu poate să vină cineva să te umilească în halul acesta. Sunt amatori. Ce să înţelegi? Contra probabil că a avut încredere în cineva de acolo, dar uite că nu se întâmplă nimic.

Nu e o vitaminizare la Dinamo. Sunt şi alte cluburi din Liga 1 în această situaţie, dar nu iese nimeni să spună ce se întâmplă. Se complac în această situaţie. Poate dacă joacă la loto să câştige spaniolii şi să bage, aşa poate să se redreseze echipa cu ei”, a declarat Vasile Miriuţă la Fotbal Look, conform Looksport.ro.

Antrenor cu nume pentru Dinamo! Pablo Cortacero a bătut palma cu înlocuitorul lui Cosmin Contra pe banca din Ştefan cel Mare

Afla mai multe despre: dinamovasile miriuta 

viewscnt
Articole similare