Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care i-a adus lui Liverpool ultima Ligă a Campionilor a prefaţat finala de sâmbătă: "Noi am reuşit atunci, dar acum e altceva"

Antrenorul care i-a adus lui Liverpool ultima Ligă a Campionilor a prefaţat finala de sâmbătă: "Noi am reuşit atunci, dar acum e altceva"
Comentarii

Antrenorul care a adus ultima Ligă a Campionilor în palmaresul lui Liverpool, Rafa Benitez, a vorbit despre marea finală de sâmbătă. Liverpool şi Real Madrid joacă pentru trofeul Champions League, de la ora 21:45, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro.

Tripleta Mohamed Salah, Roberto Firmino şi Sadio Mane a marcat 29 de goluri în actualul sezon al Ligii Campionilor.

''Noi am realizat ce am realizat, ei vorbesc de Miracolul de la Istanbul, însă acum e atlceva. Echipa asta e mai bună. L-am avut pe Stevie, dar am avut şi alţi jucători cu experienţă. Am avut jucători care au muncit foarte mult, am avut un echilibru bun. Echipa de azi are un echilibru bun, dar în faţă sunt trei jucători care pot decide o partidă. Noi am avut un jucător care putea face diferenţa, dar aici sunt trei. Dacă vorbim de buget, eu am avut 20 milioane lire sterline, în timp ce valoarea actualei echipe este mult mai mare" , a declarat Rafa Benitez, în prezent la Newcastle.

Campioana din 2005 avea în echipă jucători precum Steven Gerrard, Xabi Alonso, Dietman Hamann, Carragher, Dudek, Baros sau Cisse. Liverpool a câştigat atunci trofeul, la loviturile de departajare, deşi a fost condusă la pauză cu 3-0 de AC Milan.

Afla mai multe despre: liverpoolreal madridac milanliga campionilorchampions leaguerafa benitez 

viewscnt
Articole similare