Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care ”i-a dat cu seen” lui Gigi Becali: ”Nu ne-a mai răspuns la telefon” | EXCLUSIV

Antrenorul care ”i-a dat cu seen” lui Gigi Becali: ”Nu ne-a mai răspuns la telefon” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a dezvăluit că Laszlo Boloni nu i-a mai răspuns la telefon lui Becali când se negocia venirea acestuia la FCSB.

După mai bine de o lună de căutări, FRF pare să fi găsit în final înlocuitorul lui Mirel Rădoi, în persoana lui Laszlo Boloni, care ar reveni pe banca României pentru un al doilea mandat.

Ajuns deja la 68 de ani, tehnicianul este mai mult decât experimentat în negocieri şi a ştiu cum să procedeze pentru a obţine mai tot ce îşi doreşte de la federaţie.

După ce a venit la Bucureşti, Boloni a petrecut o bună perioadă de timp în compania lui Mihai Stoichiţă, cu care a discutat sub ce condiţii ar fi dispus să devină noul selecţioner.

După negocieri intense, Boloni s-a retras la Tg. Mureş, oraşul său natal, şi nu le-a mai răspuns la telefon şefilor de la FRF, care au crezut că l-au pierdut pe antrenor.

Totuşi, conform surselor Telekom Sport, Boloni şi-a dat de fapt acordul să devină noul selecţioner, iar anunţul are să fie făcut zilele următoare.

Înaintea apariţii acestor informaţii, MM Stoica se temea de ce era mai rău, adică de posibilitatea ca Laszlo Boloni să nu dea curs ofertei primite de la FRF.

Antrenorul care ”i-a dat cu seen” lui Gigi Becali

Managerul general de la FCSB şi-a amintit de negocierile avute cu Boloni în 2011, atunci când încerca să îl aducă pe tehnician în Ghencea.

La fel cum le-a făcut şi şefilor de la FRF, Boloni nu le-a mai răspuns la telefon lui Gigi Becali şi MM Stoica o vreme, oferind după o vreme răspunsul final <<nu>>.

Am păţit la fel cu Boloni, e funny că Gigi nu mai ţine minte. În presa din 2011 vedeţi, Boloni zice au fost negocieri. Nu mai poate Gigi că nu ştiu ce discuţii nu s-au concretizat în 2011. A răspuns până la urmă că nu (n.r. râde)”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Boloni a mai pregătit echipa naţională între anii 2000 şi 2001, înainte de a fi ”furat” de Sporting Lisabona.

Afla mai multe despre: laszlo boloni 

viewscnt
Articole similare