Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care i-a lăsat locul lui Mirel Rădoi, mesaj dur: "Criticile subiective cu duşmănie, cu răutate, sunt altceva". Ce-l deranjează

Antrenorul care i-a lăsat locul lui Mirel Rădoi, mesaj dur: "Criticile subiective cu duşmănie, cu răutate, sunt altceva". Ce-l deranjează

Echipa națională

Comentarii

Antrenorul lui FC Baniyas, Daniel Isăilă, a cerut răbdare pentru selecţionerul Mirel Rădoi, după startul slab pe banca naţionalei României. Isăilă a mai vorbit şi despre Astra, fosta sa echipă.

Daniel Isăilă, despre Mirel Rădoi: "De unde experienţă? Experienţa o capeţi"

Mirel Rădoi este cel care i-a luat locul lui Daniel Isăilă pe banca naţionalei U21, în campania de calificarea la EURO U21 din 2019. Pe atunci, Isăilă a plecat în zona Golfului, iar acum i-a luat apărarea actualului selecţioner al naţionalei mari. 

"România întotdeauna a avut parte de jucătiru talentaţi. Problema e de educaţie, de mentalitate şi de anumite oportunităţi, care apar în viaţă şi de cum le exploatăm. Cred că liderul ar trebui să fie grupul, echipa, că până la urmă ăsta trebuie să fie interesul, nu individual.   

E normal ca Mirel Rădoi să nu aibă experienţă, de unde experienţă? Experienţa o capeţi, nimeni nu s-a născut cu experienţă. Ok, sunt momente când eşti inspirat, când eşti mai puţin inspirat, asta face parte din meseria de antrenor, iar că să gestionezi anumite lucruri trebuie să treci prin ele, normal. Atunci când nu sunt rezultate, e normal să fie critici, dar crticile obiective sunt una, iar criticile subiective cu duşmănie, cu răutate, sunt altceva. Din păcate, ăştia suntem noi, facem nunţi la victorii şi înmormântări la înfrângeri", a declarat Daniel Isăilă pentru Telekom Sport. 

De asemenea, tehnicianul a vorbit şi despre Astra, echipă pe care a dus-o în premieră în competiţiile europene, dar şi despre Rapid: "Se întâmplă în viaţa fiecărei echipe... Nu ştiu din bucătăria internă ce probleme financiare, ce probleme sunt,pentru că au avut o echipă destul de solidă. Când au terminat campionatul regular, nimeni nu spunea că Astra o să retrogradeze, dar uite că orice e posibil. Mă bucur că Rapid a revenit, important e cum vor gestiona această situaţie, pentru că nu va fi uşor. Va fi o luptă dificilă, e un alt nivel, trebuie investiţii, infrastructură, o baza sportivă", a mai spus fostul antrenor al României U21.  

 

Afla mai multe despre: daniel isailamirel radoiechipa nationala 

viewscnt
Articole similare