Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care i-a putut face faţă lui Gigi Becali la FCSB. Cornel Dinu a dezvăluit cine e: "Cel mai inteligent dintre toţi" EXCLUSIV

Antrenorul care i-a putut face faţă lui Gigi Becali la FCSB. Cornel Dinu a dezvăluit cine e: "Cel mai inteligent dintre toţi" EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu a tras o concluzie după anii în care Gigi Becali a schimbat şi a impus jucători la FCSB în funcţie de dorinţa sa. Dinamovistul îl consideră pe Cosmin Olăroiu drept cel mai iscusit antrenor care a fost la FCSB.

Cornel Dinu, despre situaţia de la FCSB

Gigi Becali l-a instalat la FCSB pe Edi Iordănescu, căruia i-a promis că nu se va mai implica la echipă cu deciziile sale în privinţa echipei de start şi a schimbărilor. Fiul fostului selecţioner s-ar putea inspira de la Cosmin Olăroiu, pe care Cornel Dinu l-a dat exemplu. 

În cadrul emisiunii Minutul 91, fostul antrenor de la Dinamo a susţinut că ex-tehnicianul FCSB-ului, Cosmin Olăroiu, a fost cel mai abil principal care a lucrat cu Gigi Becali la echipa din Berceni. 

"Cel mai inteligent dintre toţi care s-a şi lansat... Imixtiunea conducătorilor la echipe noastre nu se întâmplă doar la Gigi. Sunt lucruri pe care mi-e lehamite să le rostesc. Mai devreme sau mai târziu au ieşit în relief. Înfiorătoare! Şi alţii au fost, dar au fost mult mai cizelaţi decât zgomotul pe care-l face Gigi. 

Singurul a fost Olăroiu. Şi Gigi era la început. Olăroiu a avut tactul să-i explice, cum şi mie mi s-a întâmplat când eram la Dinamo... Acum lucrurile s-au terminat, acum, nu. Acum lucrurile sunt scăpate de sub control. Atunci, Olăroiu, care ştie fotbal, ştiu precis că discuta cu el, îi spunea raţiunile lui <<Bine, bă, dacă zici tu>>. Totul s-a întâmplat şi cu nişte rezultate incontestabile. 

Antrenorii s-au schimbat la şase luni în ultimii ani, iar nesiguranţa distruge orice jucător", a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.   

După Cosmin Olăroiu, pe banca FCSB-ului au mai stat, unii cu performanţe, alţii fără, nume precum: Victor Piţurcă, Mihai Stoichiţă, Walter Zenga, Gheorghe Hagi, Marius Lăcătuş, Sorin Cârţu, Ronny Levy, Laurenţiu Reghecampf, Mirel Rădoi sau Nicolae Dică. 

Cosmin Olăroiu e unul dintre cei mai apreciaţi antrenori care au fost la FCSB, de când Gigi Becali a preluat echipa. Tehnicianul a condus-o în trei perioade: 2002, 2005-2007 şi 2011. 

Proaspăt campion în China, Olăroiu a cucerit titlul cu FCSB, a câştigat o dată Cupa României şi a cucerit şi Supercupa României. 

 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalicosmin olaroiu 

viewscnt
Articole similare