Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care i-a spus "DA" lui Gigi Becali ACUM! Anunţ de ultim moment: "FCSB, an de an campioană"

Antrenorul care i-a spus "DA" lui Gigi Becali ACUM! Anunţ de ultim moment: "FCSB, an de an campioană"

Superliga

Comentarii

Antrenorul Astrei, Bogdan Andone, a vorbit despre perioada petrecută la FCSB, care s-a terminat după meciul din turul 2 preliminar Europa League, împotriva celo de la Alaşkert.

Imediat după ce FCSB s-a calificat cu greu în turul 3 preliminar, după ce a fost învinsă cu 3-2 pe teren propriu, Bogdan Andone a anunţat că-şi dă demisia, nemulţumit de implicarea lui Gigi Becali la echipă. Deşi acum se află la Astra, tehnicianul susţine că FCSB are toate avantajele pentru a deveni campioană.

Bogdan Andone nu regretă perioada petrecută la FCSB

Andone a fost întrebat dacă ar mai accepta o posibilă ofertă din partea FCSB: "Dacă ne întoarcem înainte, fără să fi avut experienţa asta, da. Pentru că FCSB este un club de tradiţie, dacă e continuatoarea Stelei, e un club unde ai toate condiţiile necesare să faci performanţă, de la terenuri de antrenament la baza sportivă, la jucătorii de calitate. Şi cred cu tărie în continuare că, dacă antrenorii ar fi lăsaţi să lucreze pe principiile sau pe ceea ce cred ei, Steaua ar fi o echipă care probabil an de an ar reuşi să ia campionatul sau să fie în primăvara europeană. La condiţiile care sunt acolo, la lotul de jucători şi tot ce înseamnă infrastructură, ar trebui să fie an de an echipa campioană", a susţinut Bogdan Andone.  

În plus, antrenorul Astrei nu regretă perioada petrecută la vicecampiona României: "Nu, nu, absolut deloc. Era greu să refuz în vară să devin antrenor principal al FCSB. Aveam o relaţie şi am în continuare o relaţie foarte bună cu jucătorii de acolo. Şi relaţia cu patronul a fost o relaţie normală, până la un punct, când lucrurile.... Totul a fost din cauza mai multor situaţii, cei 8-9-10 jucători accidentaţi, jucători de bază, încă nu veniseră Panţîru, Creţu, Soiledis sau ceilalţi jucători, nu aveam jucători în momentul ăla, au plecat şi jucătorii tineri, Horşia, Robert Ion, Dumitru, de care aveam nevoie de ei şi au fost împrumutaţi... Deci a fost o conjunctură nefavorabilă în acel moment. Apoi cu improvizaţiile care au apărut în echipă, neavând alte soluţii... Dar nu regret absolut deloc, a fost o experienţă, o perioadă bună. Am lucrat cu nişte jucători extraordinari, şi fotbalistic şi caracterial, şi nu regret absolut deloc", a mai spus Bogdan Andone.  

  • 4 victorii în 7 meciuri a reuşit Andone pe banca FCSB

Gigi Becali nu a renunţat la metodele sale nici în perioada petrecută de tehnician la FCSB, iar Andone a recunoscut acest aspect: "Vorbeam o dată la două, trei zile, poate o dată pe săptămână, uneori în fiecare zi sau de două ori pe zi. Era în funcţie de cum era nevoie sau cum credea dânsul, pentru că dânsul suna", a adăugat antrenorul Astrei. 

Afla mai multe despre: bogdan andonegigi becaliastrafcsb 

viewscnt
Articole similare