Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care l-a pregătit pe Hagi la Real Madrid face dezvăluiri. Motivul pentru care n-a reuşit să se impună pe Bernabeu

Antrenorul care l-a pregătit pe Hagi la Real Madrid face dezvăluiri. Motivul pentru care n-a reuşit să se impună pe Bernabeu

Special

Comentarii

Legendarul Radomir Antic, cel care l-a avut pe Gică Hagi elev la Real Madrid, spune despre patronul Viitorului că a fost unul dintre cei mai buni jucători din lume. Discuţia vine în contextul în care Ladislau Boloni a declarat că Hagi nu face parte din galeria marilor jucători din istoria fotbalului.

Radomir Antic a rămas în relaţii excelente cu Gică Hagi, din perioada în care cei doi au colaborat la Real Madrid, în sezonul 1991-1992. Fostul mare antrenor sârb susţine că Hagi a fost printre cei mai buni jucători din lume, dar explică motivul pentru care n-a reuşit să se impună la Real Madrid.

Radomir Antic spune că Hagi era foarte nemulţumit de faptul era jucat în banda stângă şi de aici au plecat cele mai multe probleme:

”Gheorghe este ca un fiu pentru mine. Perioada petrecută la Real Madrid a fost una specială. De aceea, tot timpul am menţinut o relaţie apropiată şi ştim că există un respect reciproc. De atunci i-am urmărit traiectoria, de când a început să investească în fotbalul juvenil din România şi până a promovat în fotbalul profesionist. Sunt încântat de faptul că a continuat în fotbal.

Cred că Gică a fost tot timpul un jucător special, cu o mare personalitate. Şi pentru a antrena are nevoie de o echipă care să respecte aceleaşi principii. (n.r. întrebat dacă Hagi a fost unul dintre cei mai buni jucători din lume) Cred că da. Nu îmi plac comparaţiile între jucători, dar ştiu că a avut probleme cu... Pentru că nu voia să joace în stânga. Îi plăcea mai mult să joace în dreapta şi în vremea aceea se întreba ”de ce Real Madrid vrea să mă schimbe? Eu am venit aici cu supranumele de ”Maradona din Est” şi vreau să continui în felul acesta””, a declarat Radomir Antic pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: radomir anticgica hagireal madrid 

viewscnt
Articole similare