Experiențe împreună.
You are here:

Antrenorul care l-a refuzat deja pe Becali: ”Nu ştiu să mă apăr şi nici nu vreau. Fotbalul meu e unul ofensiv”

Antrenorul care l-a refuzat deja pe Becali: ”Nu ştiu să mă apăr şi nici nu vreau. Fotbalul meu e unul ofensiv”

Liga 1

Comentarii

Marius Croitoru, antrenorul revelaţie al startului de sezon din Liga 1 a explicat strategia sa dinaintea meciului cu Viitorul Constanţa.

Croitoru a declarat în urmă cu câteva zile că nu se gândeşte să meargă la FCSB prea curând, o declaraţie care l-a iritat la maxim pe Gigi Becali, patronul echipei roş-albastre. Tânărul tehnician al moldovenilor a vorbit despre filosofia sa de joc înainte de meciul cu Viitorul Constanţa, transmis în direct de Telekom Sport:

”Viitorul este echipa cu cel mai frumos joc, dar şi noi suntem neînvinşi şi practicăm un joc frumos. Vreau să fie spectacol. V-am spus clar de la bun început: nu ştiu să mă apăr şi nu vreau să mă apăr. Nu vreau ca echipa mea să pratice un fotbal care să nu fie plăcut ochiului. Va fi un meci cu goluri 100%” a declarat Marius Croitoru înainte de meciul cu Viitorul Constanţa.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe