Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care nu mai vrea să audă de FCSB: ”E imposibil să mă mai întorc”

Antrenorul care nu mai vrea să audă de FCSB: ”E imposibil să mă mai întorc”

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) este cunoscut pentru faptul că ştirbeşte din meritele antrenorilor, deoarece se implică activ în alcătuirea primului 11 şi al schimbărilor din timpul partidelor.

Cu toate acestea, au fost şi antrenori care doar au ”auzit” ordinele, nu şi executat. Unul dintre ei este Costel Gâlcă, ultimul tehnician care a făcut-o campioană pe FCSB.

Costel Gâlcă: ”Nu m-aş întoarce la FCSB”

Fostul mare mijlocaş român a plecat de la FCSB în vara lui 2015, după tripla istorică campionat-Cupă-Cupa Ligii, deoarece a refuzat să aplice ordinele venite dinspre Gigi Becali, după cum ambele părţi au recunoscut la un moment dat.

La mai bine de opt ani distanţă, Costel Gâlcă a afirmat că nu s-ar mai putea întoarce vreodată la FCSB, deoarece nu ar mai putea lucra cu un personaj precum Gigi Becali

Fiecare antrenor acceptă ce vrea, dar ştim foarte bine ce se întâmplă în România la mai multe echipe. Unii au influenţă asupra jucătorilor mai mare decât antrenorul. Am mai vorbit cu echipe în trecut, dar nu a fost să fie. Poate pe viitor.

Eu am spus că dacă cineva mă doreşte sunt dispus să mă întorc. Nu însă oricum şi în orice condiţii. Nu am mai vorbit cu Gigi Becali. Nu avem legături. Eu la FCSB e imposibil să mă mai întorc. Am mai spus-o”, a declarat Costel Gâlcă la fanatik.ro.

Cu toate aceastea, Costel Gâlcă, actualmente antrenor în Polonia, la Radomiak, consideră că FCSB este marea favorită la titul în acest sezon de Superligă, chiar dacă vede o luptă în trei pentru trofeul suprem.

Cred că FCSB e favorită la titlu, dar mai e şi CFR Cluj, Farul Constanţa, Rapidul care e foarte bună. Până la urmă cred că o să rămână trei echipe care o să se bată până la final.

Clar sunt favoriţi la cum au arătat până acum în debutul campionatului. Anul ăsta poate chiar sunt mult mai îndreptăţiţi”, a completat fostul mare internaţional.

Afla mai multe despre: costel galcagigi becaliradomiak 

viewscnt
Articole similare