Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul căruia Nicolae Dică i-a cerut sfatul înainte să se întoarcă la FCSB: ”I-a spus să pună nişte clauze care să fie stipulate şi în contract. Totul pe scris, nimic pe vorbe!”

Antrenorul căruia Nicolae Dică i-a cerut sfatul înainte să se întoarcă la FCSB: ”I-a spus să pună nişte clauze care să fie stipulate şi în contract. Totul pe scris, nimic pe vorbe!”

FCSB

Comentarii

Dică a devenit noul antrenor de la FCSB.

FCSB a început dezastruos sezonul, fără nicio victorie şi cu înfrângeri în Conference League şi în derby-ul cu Rapid. Debutul slab de sezon a dus la schimbarea lui Toni Petrea, care şi-a dat demisia, şi Nicolae Dică a fost adus în locul său.

Totuşi, decizia de a se întoarce nu a fost aşa uşoară, având în vedere cum s-a terminat ultimul mandat la echipă al antrenorului. Aşadar, Dică a cerut sfaturi înainte de a semna. Potrivit informaţiilor Playsport, Dică s-a sfătuit cu Mirel Rădoi. 

Fostul selecţioner l-a încurajat să accepte această nouă provocare. Totuşi, el i-a spus să pună clauze în contract şi să nu se bazeze doar pe vorbe. Gigi Becali a dezvăluit că 15 meciuri îi va acorda libertate totală. 

”Cine a fost primul om pe care l-a sunat Nicolae Dică după ce a primit oferta de la Gigi Becali? Da, pe Mirel Rădoi! După cum bine se ştie, ei sunt ca fraţii de mai bine de 20 de ani. Dică ştie că relaţiile dintre Mirel şi naşul lui, Gigi Becali, sunt tensionate.

Mirel i-a zis lui Dică să se ducă, pentru că este o mare oportunitate pentru el. Totuşi, să pună nişte clauze care să fie stipulate şi în contract. Totul pe scris, nimic pe vorbe. Sigur că l-a încurajat pe Dică. FCSB e o echipă mare, o rampă de lansare. Ei doi sunt cei mai buni prieteni, îşi împărtăşesc totul”, a declarat un apropiat al celor doi antrenori, conform sursei citate.

Afla mai multe despre: fcsb-dică-rădoi 

viewscnt
Articole similare