Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul celor de la Jablonec, băgat în ceaţă de adversari: "Cei de la Cluj îmi sunt puţin necunoscuţi"

Antrenorul celor de la Jablonec, băgat în ceaţă de adversari: "Cei de la Cluj îmi sunt puţin necunoscuţi"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui Jablonec, Petr Rada, fostul selecţioner al Cehiei, a vorbit despre victoria echipei sale din Conference League, 1-0, cu CFR Cluj.

Reacţii după Jablonec - CFR Cluj 1-0

Petr Rada a vorbit despre CFR Cluj şi a salutat prestaţia echipei sale, care a început cu trei puncte în grupa de Conference League: "Vrem să ne bucurăm la maximum de această competiţie şi să îi dăm lui Jablonec un nume. Vrem să luptăm pentru progres, deşi ştim că va fi foarte dificil. Cei de la Cluj îmi sunt puţin necunoscuţi acum, obişnuiau să aibă calităţi foarte bune în atac. În ceea ce ne priveşte, aveam nevoie de cele trei puncte şi am îndeplinit acest obiectiv. Este cel mai important lucru pentru noi, şi acum trebuie să luptăm din nou în altă competiţie", a declarat antrenorul de la Jablonec. 

De cealaltă parte, Dan Petrescu a lansat câteva acuzaţii, din cauza modului în care a găsit echipa, după ce a revenit. 

Golul a fost marcat de Pilar, în minutul 52, dintr-un penalti acordat după ce Camora a comis un henţ în careu. După faza care a precedat penaltiul, Camora a primit cartonaş roşu (’50).

CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Jablonec. Într-un meci din prima etapă a grupei D a Conference League.

Etapa a doua programează, la 30 septembrie, meciurile CFR Cluj – Randers şi AZ Alkmaar – Jablonec.

Afla mai multe despre: cfr clujjablonec cfr cluj 

viewscnt
Articole similare