Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul celor de la SCM Gloria Buzău, Ilie Stan, mulţumit cu punctul obţinut la Ploieşti. "Sunt fericit, ţinând cont că nu am avut şapte jucători"

Antrenorul celor de la SCM Gloria Buzău, Ilie Stan, mulţumit cu punctul obţinut la Ploieşti. "Sunt fericit, ţinând cont că nu am avut şapte jucători"

Liga 2

Comentarii

Gloria Buzău a remizat, miercuri, pe stadionul "Ilie Oană", scor 1-1, împotriva celor de la Petrolul Ploieşti, într-un duel din etapa a 14-a din Liga a 2-a.

Antrenorul oaspeţilor, Ilie Stan, s-a declarat mulţumit de rezultat, în contextul în care a avut foarte mulţi jucători indisponibili.

"Sunt fericit că, în condiţiile în care nu am avut şapte jucători astăzi, cei care au intrat au dat dovadă de atitudine în sensul pozitiv. Dacă eram puţin mai atenţi puteam să plecăm cu cele 3 puncte şi, dacă la 0-0, dacă înscriam altul ar fi fost rezultatul. Avem promisiuni că de la anul vom lua acest drept de promovare şi normal că vom ataca anul viitor promovarea pentru Liga 1", a declarat Ilie Stan.

Astăzi, presa din Argentina a anunţat decesul fostului mare jucător Diego Armando Maradona. Întreg mapamondul este în doliu pentru "El Pibe d`oro".

"Eu zic că a decedat un ..nu mare, ci super super super jucător. Şi dacă ne aducem aminte, eram copil, jocurile de la Napoli, incredibil. Nu l-am prins pe Pele, dar din punctul meu de vedere Maradona a fost unul dintre cei mai mari şi după el cred eu că e Messi", a completat Ilie Stan.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare