Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul celor de la U Craiova, Marinos Ouzounidis, se teme de meciul pe care oltenii îl joacă peste două zile la Mediaş

Antrenorul celor de la U Craiova, Marinos Ouzounidis, se teme de meciul pe care oltenii îl joacă peste două zile la Mediaş

Fotbal

Comentarii

Marinos Ouzounidis: "Mediaş este o echipă bună şi cred că au calitate pentru a se clasa pe o poziţie mai bună în clasament."

Aflată la 7 puncte în spatele celor de la FCSB şi CFR, Universiteatea are nevoie de toate cele 3 puncte din deplasarea de vineri de la Mediaş pentru a nu pierde contactul cu primele două clasate. Gaz Metan vine după înfrângerea la limită cu FCSB după un gol primit în prelungiri.

Marinos Ouzounidis, antrenor U Craiova: "Mediaş este o echipă bună şi cred că au calitate pentru a se clasa pe o poziţie mai bună în clasament. Au jucători buni, au o echipă bună, trebuie să jucăm bine dacă vrem să obţinem un rezultat bun."

Întrebat despre situaţia jucătorilor accidentaţi de la echipă, acesta a răspuns: "Nu este doar Koljic. Este şi Bălaşa, dar şi Ofosu şi Acka, Screciu. Avem multe probleme. Nu ştiu dacă alte echipe ar fi avut toate aceste probleme cu jucătorii, ar fi avut aceleaşi rezultate."

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: liga 1u craiova 

viewscnt
Articole similare