Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul celor de la Young Boys acuză arbitrajul după egalul cu CFR! ”Marea problemă a fost că am luat gol la o fază din ofsaid!”

Antrenorul celor de la Young Boys acuză arbitrajul după egalul cu CFR! ”Marea problemă a fost că am luat gol la o fază din ofsaid!”
Comentarii

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, marţi, pe teren propriu cu campioana Elveţiei, Young Boys Berna, în manşa I a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Returul va avea loc la 10 aprilie.

Au marcat: Manea '4 / Sierro '90+3. La sfârşitul meciului, antrenorul elveţienilor a acuzat arbitrajul şi a declarat că CFR a marcat golul din ofsaid. De asemenea, el a spus cu echipa are soarta în propriile sale mâini. 

”Marea problema a noastră a fost că am luat gol după trei minute la o fază în care a fost evident ofsaid!”

Ca să fiu sincer, marea problema a noastră a fost că am luat gol după trei minute la o fază în care a fost evident ofsaid, cred că aceasta a fost marea noastră problemă. 

Nu suntem favoriţi, nu avem favoriţi, este 1 la 1, este ca la pauză, cred că avem soarta în mâinile noastre, acasă la Berna, în faţa suporterilor noştri, pe terenul nostru”, a spus la sfârşitul meciului, David Wagner, antrenorul lui Young Boys Berna.

Dacă va trece de Young Boys Berna, CFR Cluj va juca în play-off-ului Ligii Campionilor cu învingătoarea din dubla Ferencvaros (Ungaria) - Slavia Praga (Cehia). În caz contrar, campioana României va evolua în play-off-ul Ligii Europa, cu învinsa din dubla dintre Steaua Roşie Belgrad (Serbia) şi Şerif Tiraspol (Moldova).

Afla mai multe despre: young boys-cfr-champions league 

viewscnt
Articole similare