Experiențe împreună.
You are here:

Antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, regretă obiectivul impus în ultimele etape. "Le-am spus şase puncte şi le-au obţinut. Trebuia să le cer mai mult"

Antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, regretă obiectivul impus în ultimele etape. "Le-am spus şase puncte şi le-au obţinut. Trebuia să le cer mai mult"

Fotbal

Comentarii

Cu remiza obţinută sâmbătă, la Ploieşti, cu FC Argeş, Chindia Târgovişte a încheiat o serie de patru partide fără înfrângere, cu şase puncte adunate, exact câte le-a cerut antrenorul Emil Săndoi.

Tehnicianul i-a băgat în şedinţă pe jucătorii Chindiei, în urmă cu o lună de zile, şi le-a transmis că echipa trebuie să adune măcar şase puncte în ultimele patru runde. Obiectivul a fost îndeplinit, însă Săndoi crede că ar fi trebuit să le ceară mai mult jucătorilor şi că s-a mulţumit cu puţin. În viziunea sa, jucătorii ar reuşit să obţină şi mai multe puncte, cu puţină atenţie.

FC Argeş a remizat acasă cu FC Argeş (2-2) şi Viitorul (1-1), şi la Astra (0-0), dar a câştigat şi la FC Voluntari (0-2).

"Cu 4 etape înainte de a se termina acest tur de campionat le-am spus că trebuie să facem cel puţin 6 puncte. Le spuneam că îmi pare rău că trebuie să facem cel puţin 6 puncte ar fi trebuit să le spun că trebuie să facem cel puţin 8 şi poate le-am fi făcut. Am făcut exact 6 puncte. Nu pot să spun că sunt nemulţumit de punctele pe care le-am adunat până acum pentru că l-aş mânia pe Dumnezeu. Am arătat totuşi ca o echipă disciplinată ca o echipă care ştie ce are de făcut în teren care nu face foarte multe greşeli pe faza defensivă", a declarat Emil Săndoi, la finalul meciului.

viewscnt
Articole similare
FOTO Un fost international italian, indragostit lulea de o romanca. Ce super-cadou i-a facut in...