Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul de la Ajax A RUPT TĂCEREA! Lovitură cu încă un fotbalist român după Răzvan Marin: "Poate juca aici"

Antrenorul de la Ajax A RUPT TĂCEREA! Lovitură cu încă un fotbalist român după Răzvan Marin: "Poate juca aici"

Stranieri

Comentarii

Actualul antrenor de la Ajax U19, Ronald de Boer, a susţinut că Ianis Hagi ar face faţă la Ajax, fiind a doua voce importantă care susţine acest aspect, după Jaap Stam.

Ianis Hagi, în atenţia lui Ajax

Fiul lui Gică Hagi a fost împrumutat de Genk la Rangers până la finalul sezonului, iar în Scoţia a impresionat deja. Ianis Hagi a marcat cu Hibernian, în primul meci ca titular, şi a jucat bine în alte două rânduri. 

Ianis Hagi este un fotbalist monitorizat şi de alte cluburi, iar Ronald de Boer, antrenorul de la Ajax U19, a susţinut că internaţionalul român ar face faţă cu brio la clubul olandez, acolo unde deja se află Răzvan Marin: "L-am văzut miercuri pe Ianis Hagi, care are calităţile necesare pentru a juca la Ajax. Hagi va fi un plus pentru Rangers. Are o creativitate uimitoare şi va avea ocazia să o demonstreze. Hagi a jucat în dreapta, la fel ca rolul pe care Messi îl are. A tăiat în interior şi joacă precum un număr 10. S-a descurcat foarte bine, ţinând cont că a fost primul meci ca titular. Finalizarea sa din primul meci e uimitoare. Nu e o poziţie uşoară şi era sub presiunea de a marca. S-a descurcat bine.

Am fost un admirator al lui Gheorghe Hagi pe când era fotbalist. Îl cunosc bine, am jucat la un meci demonstrativ cu el. E bine pentru Ianis, pentru că a plecat din România. În România, Gheorghe Hagi este considerat un zeu. În Belgia şi în Scoţia e presiune mai mică pe el. Sigur, fanii îşi amintesc puţin şi de tatăl său, dar nu vor căuta să vadă aceleaşi lucruri. Din multe puncte de vedere, Rangers e precum Ajax şi Barcelona. Toată lumea se aşteaptă de la Rangers să joace bine şi să câştige împotriva tuturor. Din ce am văzut, Ianis are ce îi trebuie pentru a reuşi". a declarat Ronald de Boer pentru The Herald.

Ianis Hagi, între Rangers şi Ajax în această iarnă

Jaap Stam a recunoscut că Ajax a fost interesată de Ianis Hagi, chiar în această perioadă de transferuri din iarnă: "Ţin minte că în Olanda se vorbea despre el. Ajax mereu urmăreşte fotbalişti tineri şi talentaţi. Au vrut să semneze cu el. Cred că e un lucru bun", a spus fostul fundaş pentru Sky Sports. 

E de aşteptat ca Ajax să continue să-l monitorizeze pe Ianis Hagi, deşi acesta a semnat cu Rangers. De altfel, scoţienii au procedat la fel după ce internaţionalul român a semnat cu Genk, aspect recunoscut de antrenorul Steven Gerrard, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Afla mai multe despre: ianis hagironald de boerianis hagi ajaxianis hagi rangersianis hagi genk 

viewscnt
Articole similare